Ny event i Favrskov – Future Cup

793479_63926990I weekenden den 16.-18. august 2013 får fodbold Danmark en ny oplevelse – en ny Darling. Velkommen til premierefløjt på Future Cup, en talentturnering på internationalt niveau.

Turneringen afvikles, for at sætte fokus på talentudviklingen inden for børn- og ungefodbold i Danmark og afvikles i 2013 for årgang 2003.

Future Cup er for 12 inviterede hold. Der vil være international deltagelse, ligesom publikum vil kunne opleve de bedste mandskaber fra Danmark.

Turneringsformen vil være som vi kender det fra EM slutrunderne og kampene vil blive spillet i Favrskov, centralt beliggende i Østjylland.

Futurecup-cup_logo

 

 

 

Holdene
På det sportslige plan er der allerede indgået aftale med AGF, Brøndby, OB, FCK, Vejle, BSV, Roskilde og lokale Hadsten Sports Klub. Internationalt forventer vi fire hold til start herunder er der blandt andet lavet aftale med tyske St. Pauli og svenske Brommar Pöjkarne.

Lasse Vinning, AGF Talentfodbold
Hos AGF glæder vi os meget til at deltage ved Future cup, da de bedste hold fra Danmark kommer, samt udenlandske hold som er kendt for deres talentudvikling. Det bliver U-11 kampe på rigtig højt niveau, hvor alle hold har mulighed for at vinde turneringen og vil blive matchet i alle kampe.

Carsten Solgaard, FCK & KB
Vi fra Københavns Boldklub ser frem til en weekend I det jyske med kvalitets fodbold på højeste niveau årgang 2003. Vi takker for invitationen til Future Cup og håber stævnet bliver en succes.

Organisationen
Lokalt trekløver står bag turneringen med stærkt netværk i forhold til både det kommercielle og sportslige. Fodbold har været en del af hele vores liv og nu er vi engagerede i forhold til vores børn. Vi er klædt på til at skabe noget nyt.

Presse og marketing
Turneringen vil blive markedsført lokalt via dagspressen og områdets idrætsforeninger. Nationalt vil de deltagende klubber fortælle om turneringen via egne websites og sociale medier.

En ny tradition
2013 er premiereåret, vi tror på en international børne- ungeturnering og vi har ambitioner for fremtiden. I år skal vi levere en god oplevelse for deltagerne, publikum, samarbejdspartnere og lokalområdet. Future Cup er mere end en turnering – det er en fodboldevent med lodtrækning, præsentation, kampe, event-zone og afslutningsarrangement.

Future Cup er et positivt projekt med stærk appel til en stor del af landets befolkning.

Future Cup elite og bredde
I fald at Future Cup giver et økonomisk overskud vil resultatet fordeles med den ene halvdel til konsolidering af næste års turnering og den anden halvdel vil gå til det lokale fodboldforeningsarbejde.

I denne forbindelse kan vi oplyse, at det ikke i sig selv er et mål at skabe økonomisk overskud. Alle sponsorater skal bruges til at skabe et flot og sportslig arrangementet til glæde for børne- og ungefodbolden i Danmark.

Velkommen til Future Cup 2013.