Naturen kalder

 – den helt store outdoor scene

Konferencecentre, skydebiografer, fly- og F1 simulatorer, store velfriserede teambuilding anlæg. Vi kender alle sådanne steder og har formentlig mange gode oplevelser med events i faste rammer.

Vi har for vane at kigge efter det ekstreme, det mest avancerede og eksklusive i vores søge efter den perfekte oplevelse til vores medarbejdere eller kunder. Det er dog ikke længere nødvendigvis den sikre vej til succes.

Mange har i dag prøvet det ”meste” og det bliver svært fortsat at overgå sidste års event, hvor f.eks. en kendis fra TV landende i faldskærm.

Vi vil i skoven

Det er min vurdering at den nye trend eller sort, som det vist hedder i 2013, trækker mere over mod de enkelte og naturlige oplevelser. Vi vil ud og mærke os selv og bruge vores energi på helt enkelte basisaktiviteter.

MTB-cykling-Tikiøb-Event

Meget peger i retningen af udendørs events

Der er flere tegn på, at jeg formentlig ikke er helt galt på den. F.eks. oplever fitnesscentrene en øget efterspørgsel efter udendørs aktivitet. Flere steder er der i dag tilbud om landevejscykling som alternativ til indoor-cycling. Crossfit som har fuld fart på i øjeblikket flytter også udenfor med flere permanente udendørs anlæg rundt i Danmark. Erhvervslivet er også vilde med at cykle både på landevej og i skoven på mountainbike cykler. Her mærkes naturen, vejret og det er i det hele taget en sund måde at opleve og motionerer på. De sidste par år er fænomenet ”Mandehørm” også blevet landsdækkende. En dyst over vilde aktiviteter under åben himmel. Der appelleres til ”urmanden”. En stor succes der i øjeblikket kun ser ud til at blive større.

riverrafting-tikiøb-event

Sammen finder vi den friske luft

Til dig der sidder og skal tilrettelægge virksomhedens næste personalearrangementet er mit råd derfor at se ud af vinduet. Lad os sammen finde de naturlige rammer. Brug naturen og få med sikkerhed positivt feedback fra deltagerne. Jeg hjælper gerne med både idé, tilrettelæggelse og afvikling hvad enten vi snakker ”O-løb”, spejdertur, jagttur for kunderne, farmer-games, kanotur, teamcooking, cykeltur på landevej eller i skov. Ja eller noget helt andet. Naturlige events kan du ikke sætte i bås og der er næsten uanede muligheder for at finde på nyt. Vi har masser af plads omkring os og dine medarbejdere er vilde med at blive udfordret på en sådan naturlig bane.

Lad os nu glemme den friserede overflade – af med indpakningen og de sædvanelige løsninger. Frisk luft er et godt bud på din virksomheds næste medarbejderarrangement.

Jesper Tikiøb, Markusminde – november 2013.

teamcooking-tikiøb-event