Når MOTION bliver en moderne HR event

Frijsenborg Midsommer Motion 4 - TIKIØB Event

Vi kender situationen. Sommerferien står snart for døren og flertallet af virksomhedens medarbejdere skal på ferie. Mange virksomheder markerer i dag netop sommerferiens start med en eller anden form for social begivenhed – en medarbejderevent. At samles om en ikke-faglig oplevelse er også en god og værdiskabende aktivitet for enhver virksomhed. Nu melder udfordringen sig bare igen. Hvad skal vi finde på i år, hvad gjorde vi sidste år, var det en succes og hvordan gør vi det så lige nu. Ja vi kender opgaven. Ofte ender det med en omgang grill-pølser og en ramme øl på virksomhedens adresse fredagen før ferien. Det er der for så vidt ikke noget forkert i og denne form for aktivitet kan være nok så samlende.

Mere end grill-pølser, en sund og herlig aften.

Vi tillader os dog at komme med et andet bud på dette års sommerferie event. Kom ud af rammen og vær en del af Frijsenborg MOTION 2013. Flere og flere virksomheder er i dag mere end opmærksomme på at sunde medarbejdere er kloge og dygtige medarbejdere. Det er derfor en god ide netop at sætte fokus på det sunde aspekt, når der skal besluttes hvilket medarbejderarrangementet der skal tilbydes næste gang. Naturligvis skal det sunde ikke få karakter at noget fanatisk, nej det skal tilpasses, så flest mulige medarbejder tilslutter sig invitationen fra ledelsen. Og dermed kommer med ud, som en del af det uformelle fællesskab, der er i enhver virksomhed.

Frijsenborg MOTION er for alle og er et folkeligt motionsarrangementet midt i Favrskov Kommune. Arrangementet afvikles i samarbejde med Frijsenborg Slot og løber af stablen for femte gang, torsdag den 20. juni i 2013.

Motion for alle, uanset niveau

Som firmaevent er Frijsenborg MOTION oplagt at deltage i. Vi tilbyder dine medarbejdere ikke mindre end tre løbe/gå aktiviteter og en rute for motionscyklister. Dine medarbejdere kan derfor frit tilmelde sig 10 eller 5 km. løb, 5 km walk eller 67 km motionscykling. Alle aktiviteter starter og slutter på hoved alléen foran Frijsenborg Slot. Slotsparken og de omkringliggende skove danner optimale rammer, for en hyggelig aften med kollegaerne. Midt i det hele har du mulighed for at eksponere din virksomhed, da du er velkommen til a opsætte telt og skilte efter nærmere aftale. En god løsning med et fælles samlingspunkt for medarbejdergruppen. Efterfølgende er der mulighed for at grille medbragt mad på de store megagrills vi har opstillet i dagens anledning. Er der en enkelt medarbejder eller to der bare slet ikke ønsker at være en del af de forskellige motionstilbud, er det da oplagt at lade dem fungere som ”lejrchefer”, ligesom de er mere end velkomne til at gå en tur rundt i den historiske slotspark.

Frijsenborg MOTION er blevet populært som firmaevent og vi ser da også år efter år en øget tilstrømning af erhvervsvirksomheder. I 2013 indgår arrangementet også som en del af Favrskov Erhvervsråds officielle event-program, ligesom Favrskov Kommune igen er tilmeldt med over 600 deltagere.

En billig event

Frijsenborg MOTION er også en billig aften som arbejdsgiver, idet et startnummer kun koster kr. 125,- pr. person inkl. moms. For denne kuvertpris får man ikke mange alternative personaleevents af samme kvalitet.

Ring til TIKIØB Event for en snak om, hvorledes vi får sammensat det helt rigtige sommerarrangementet for din virksomhed, medarbejdere og kollegaer.

Du er også velkommen til at søge yderligere information og tilmelde dit hold online på www.frijsenborg-motion.dk Generel information om medarbejderevents finder du på www.tikioeb-event.dk

Vi glæder os til at se dig på Frijsenborg Slot den 20. juni 2013 til Frijsenborg MOTION.