Når konen får prikker….

Vi driver et eventbureau med stor fokus på firmaarrangementer. Vi arbejder dog også med cykelevents for private og erhvervsgrupper. Derfor er vi også forhandlere af Wahoos spændende produktprogram. Vi har haft deres cykel-program på hylderne det sidste års tid. Wahoo er også partnere hos os i forbindelse med vores pop-cykel events.

Wahoo ved en tilfældighed

Egentlig startede det hele lidt ved en tilfældighed, da vi sidste vinter selv anskaffede os en Wahoo KICKR, ANT+ og Wahoo underlagsmåtte samt tilmeldte os den virtuelle træningsplatform ZWIFT. Det skete efter en del overvejelser, da vi her i huset med rette godt kan beskyldes for at tilhøre den gamle ”cykelskole”. Hvorfor køre inden for når der findes alverdens godt vintertøj? Vi har revideret vores opfattelse og kan nu godt et år efter anskaffelsen konkludere, at det er noget af det bedste vi har gjort længe i forhold til vores ønske om en aktiv hverdag med træning. En tur på landevejscyklen er der intet der kan slå men indoor cykling er et fantastisk alternativ. Det er en super løsning i det mørke halvår, hvor der sjældent er dagslys når en normal arbejdsdag når til ende.

Effektiv og fleksibel træning for hele husstanden

Indoor cykling med Wahoo hjemmetræner er ekstremt fleksibelt. Du har træningssystemet i dit hjem og du kan træne når du vil. Det tager kun få minutter fra beslutning til du sidder på cyklen. I en moderne hverdag med travlt på jobbet og et aktivt familieliv har det stor værdi at træningen er effektiv og fleksible. Alt sammen oplevede vi da vi fik Wahoo inden for døren. Selve træningen er også meget effektiv. Du kan køre målrettet og intens. Alt efter hvilken software du vælger at støtte dig til vil du også opleve et stort udvalg af ruter og træningsprogrammer der passer perfekt til hvad du er i humør til eller har tid til.

Din egen virtuelle avatar

Her i huset har vi valgt ZWIFT som den virtuelle træningsplatform. Et system hvor du skaber din egen avatar, hvorefter du cykler live med tusindvis af andre atleter fra hele verden. Platformen er efter vores vurdering super god og vi blev begge fanget med det samme. Det har naturligvis været nødvendigt at skabe to profiler/avatars på ZWIFT men når det kommer til hardware ja så deler vi naturligvis vores Wahoo udstyr. På denne måde kommer man også rigtig langt for pengene, da hele husstanden kan have glæde af det samme udstyr. Træningsformen er også meget fleksibel og dermed begyndervenlig. Alle vil få en god oplevelse med at køre inde. Du vælger dit eget tempo og der er altid andre at cykle med på ZWIFT på samme niveau.

Kom i prikker som i Tour de France

ZWIFT er fyldt med sjove virtuelle effekter. Blandt andet køres der altid live konkurrence i universet på bakker og via indlagte spurter. Disse konkurrencer er naturligvis frivillige og systemet viser dig din tid i forhold til sidst du var forbi. Her i huset ville jublen ingen ende tage første gang fruen vandt en bakkekonkurrence og dermed blev virtuelt iklædt den prikkede bjergtrøje. En trøje du kører i virtuelt indtil du forlader den pågældende rute eller en anden atlet slår din rekord. Det samme gør sig gældende ved de indlagte spurter. Her er trøjen naturligvis blot grøn, præcis som vi kender det fra Tour de France.

En del af vores kommende firmaarrangementer

Vi glædes over udstyret og det virtuelle cykelunivers. Det betyder du kan fastholde kontinuiteten i din træning og du blive aldrig udfordret af en længere periode med dårligt vejr eller travle dagstimer. Vi tilbyder Wahoos produkter og hos os er det Christian Moberg der står for salget. Han kommer også gerne forbi og sætter det hele op hvis det er et ønske. Lige nu bruger vi det primært i forhold til vores cykelevents til det private marked med der er ingen tvivl om at vi i tiden der kommer også vil bruge udstyret i forbindelse med vores firmaarrangementer og erhvervsnetværk.

Christian Moberg er klar til at hjælpe dig med den rette løsning

Er du interesseret i at høre mere om Wahoos spændende og omfattende indoor cykeludstyr er du velkommen til at kontakte os direkte for en snak om hvad der er den rigtige løsning for dig. Christian træffes på e-mail christian@tikioeb-event.dk eller telefon 20685541.

Ride on….

Majbritt & Jesper (har prikkerne til gode)