Motorsport, events for kunder og samarbejdspartnere

Inviter dine kunder med til en unik oplevelse. Det vil skabe en helt anden relation mellem jer. Netværk er vigtige, og en uforglemmelig og intens, fælles oplevelse skaber grobund for positiv kontakt og dialog. Det knytter bånd og skaber loyalitet, og giver din virksomhed et dynamisk og positivt image.

Tikiøb Event kan tilbyde en kreativ buket af events for dig og dine kunder. Specielt har vi stor erfaring med events inden for cykel- og motorsport samt tilrettelæggelse og afvikling i vores keltiske naboland Skotland. De tilbagemeldinger, vi får fra vore kundeevents, er i den absolut flotte ende af skalaen. Formålet med at knytte positive bånd mellem samarbejdspartnere er faktisk aldrig slået fejl. Det er vi stolte af, og det motiverer os til, at næste event aldrig køres på rutinen. Vi yder det ypperste og skræddersyr arrangementet til netop dit behov.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Formel 1 i Barcelona, en højoktan oplevelse

Motorløb på første klasse
Vi sender dig og dine kunder på guidede ture til nogle af de store, internationale motorsportsbegivenheder. Enten arrangeres turen eksklusivt til Jeres selskab, eller også er I en del af en overskuelig gruppe. I får førsteklasses VIP-behandling, god information og højoktane oplevelser. Gæster, der ikke på forhånd kender noget til motorsport, bliver også grebet af dramaet. Spændingen dirrer og forløses først, når det ternede flag slutter racet af.

Som gæst hos os har du et eminent overblik. Det er enten fra gode tribunepladser eller fra storskærme i VIP-området. Le Mans med Tom Kristensen, den tyske DTM-serie der køres over hele Europa og naturligvis Formel 1 løbene er typiske mål for vores kundeevents. I samarbejde og med baggrund i jeres ønsker finder vi den rigtige billetform. Der bliver altid sørget godt for Jer.

Fælles for vore motorsportsevents er, at vi gerne krydrer -arrangementet med sightseeing i den nærliggende storby eller med aktiviteter som fx ture på ATV-motorcykler.

Skotland og Royal Deeside, rammen fås ikke bedre
Langt fra de rå og støvede motorsportsarenaer venter også unikke oplevelser og fantastiske rammer for relationsopbyggende aktivitet. Det skotske højland er efter vores vurdering glemt og forsømt i forhold til hvilken vej danske virksomheder ser, når der skal arrangeres udenlandsk kundeseminar. Vi har været i det fantastiske land siden 2006 og har derfor et veludbygget netværk af stærke lokale samarbejdspartnere. Vi kan garantere en meget autentisk og ægte skotsk oplevelse hvis vi får overladt tilrettelæggelsen.

Skotland er et meget historisk land med mange stolte traditioner. Tidens dramaer virker næsten nutidige når vi bevæger os rundt i det fantastiske højland mellem slotte og borge fra en fjern tid. Netop disse prægtige og privatejede ejendomme kan være logi og omdrejningspunkt for dit næste kundeseminar. Mellem møder og arbejde tilbyder vi en pakke med events og oplevelser som kan være med til at give luft og ny energi til arbejdet.

Trumph International Golf Tikioeb Event

Trumph International Golf Club, Skotland. Links bane i de berømte dunes.

Så slotsopholdet i det skotske højland bør så absolut krydres med gode oplevelser. Her kan blandt mange muligheder nævnes:

  • Golf
  • Laksefiskeri
  • Højlandssafari
  • Landroverkørsel
  • Falkonerarbejde og jagt
  • Whisky smagning og besøg på destillerier
  • Jagt riffel og hagl

Fokus på kunderne
Uanset om vi er på vej til et stort internationalt sportsevent eller der venter et ægte højlandsseminar, så handler det om at vi koordinere det samlede arrangement for dig, således du kan fokusere 100% på dine gæster. Så enkelt er opskriften på et vellykket kundeseminar. Brug professionelle kræfter til det eventtekniske. Brug egne kræfter på egen virksomhed og kundepleje.

Jesper Tikiøb, marts 2013