Motionscykelløb med Arriva

Når Arriva igen i år er vært ved et stort folkeligt cykelmotionsarrangement, Arriva Cykelmotion er det med Tikiøb Event i kulissen som teknisk arrangør. Løbet afvikles i Esbjerg tirsdag den 20. maj 2014 og er en del af Arrivas aktiveringskampagne op i mod virksomhedens cykelsportssponsorater.

Arriva-cykelmotion-tikiøb-event

Arriva Cykelmotion afviklede vi første gang i 2013 og efter et vellykket premiereår med mere end 300 glade cyklister var beslutningen om en gentagelse ikke svær for den store trasnportvirksomhed.

”Vores forretning er at køre tog og bus til tiden, men det glæder os at mange af vores rejsende cykler til og fra den offentlige transport. Det er sundt for miljøet og den enkelte, og det vil vi gerne markere med et arrangement som Arriva Cykelmotion,” siger marketingchef Britta Indraccolo fra Arriva Danmark.

Arriva Cykelmotion, har start og mål på Sportsvej ved Veldtoftehallerne i Esbjerg, og er på ingen måde et professionelt cykelløb. Det er en sund fællesaktivitet, som Arriva opfordrer alle til at deltage i sammen med familie, venner og kollegaer.

Jeg har været rundt i terrænet og har således skabt to ruter til deltagerne på henholdsvis 20 og 70 km. Der er start kl. 18.00 og 18.15.

Vi hylder ikke vinderne på de to distancers. Arrangementets fokus er den fælles sunde oplevelse. Vi har til gengæld sikret mange lodtrækningspræmier, reklamegaver og sjove konkurrencer, som deltagerne kan være med i før og efter løbet. Der trækkes blandt andet lod om en weekendtur til Hamburg – naturligvis med tog.

Team CULT Energy Vital Water er på pladscult-motionscykelløb-tikiøb-eventDen danske talentfabrik Team CULT Energy Vital Water cykler med i Arriva Cykel Motion. Ryttere og ledere kommer til Esbjerg den 20. maj og cykler med på de to distancer og får en god snak med deltagerne. Der er Således masser af mulighed for at spørge løs om tips og tricks.

Hyldeblomst er smagen af sommer
Team CULT Energy Vital Waters hovedsponsor CULT er også tilstede ved Arriva Cykelmotion. Og CULT-pigerne er klar til at uddele CULT RAW ENERGY – hyldeblomst til alle deltagere.

Ruterne
Motionscykelløbet er som nævnt klar med to distancer. Med den korte tur på 20 kilometer er det vores håb at få familien ud på en sund og sjov oplevelse der giver masser af energi og røde kinder. Ruten på de 70 kilometer er tilrettelagt til de cykelmotionister der gerne vil have lidt ekstra kilometer og fart i benene på en almindelig tirsdag. Ruterne er tilgængelige via bikeroutetoaster.com via nedenstående link:

https://bikeroutetoaster.com/BRTWebUI/Course/539331

https://bikeroutetoaster.com/BRTWebUI/Course/498574

Generelle informationer og online tilmelding til Arriva Cykelmotion sker via virksomhedens website: www.mitarriva.dk/cykelmotion

Et godt eksempel
Arriva Cykelmotion er et godt eksempel på hvorledes jeg arbejder med eventmarkedsføring. Unikt ved denne form for branding er også at det forholdsvis nemt lader sig brede ud internt i organisationen. Således bliver en kunderettet kampagne også en god intern oplevelse for mange af virksomhedens medarbejdere.

Jesper Tikiøb, april 2014