Erhvervslivet efterspørger alternative mødeformater

Danmark åbner mere og mere op. Det betyder også en øget efterspørgsel efter møde- og konferencefaciliteter fra erhvervslivet. Vi vurderer dog at det er en tilpasset efterspørgsel der differentierer sig fra de mødeformater vi alle kendte så godt før COVID19 pandemien.

Nu ønsker erhvervslivet masser af plads og højt til loftet. Vi oplever sågar at outdoormøder nu bliver en accepteret og ofte anvendt mødeform. Vi har altid haft den holdning, at dialogen bliver mere ægte og uformel når erhvervslivets møder flyttes uden for de klassiske møderammer. Og nu sker det uden yderligere opfordring.

Vores anbefaling er derfor at se fornyet og kreativt på dine kommende mødeaktiviteter. Det er vigtigt at deltagerne føler sig trygge og afviklingen sker i et miljø med masser af plads om mulighed for at holde afstand efter ønske og som minimum de afstande myndighederne anbefaler.

Vi hjælper gerne med yderligere sparring på området ligesom vi tilbyder mødefaciliteter på vores bondegård lige uden for Aarhus. Her råder vi over 135 hektar outdoor og plads til op til 100 mødedeltagere indenfor. Endelig kender vi også alle de ”hemmelige” steder så v kommer gerne med anbefalinger i forhold til dine næste fysiske møder.

Book nu – og få noget at se frem til

Planlægning er vigtigere end nogensinde før. Har du styr på dine eventdatoer?

Kalendergymnastikken strammer igen til i eventbranchen. Alle moderne virksomheder ønsker nu at sætte fokus på fællesskabet i organisationen. Mange medarbejdere har været adskilt af hjemmearbejde og nu er det igen muligt at mødes fysisk på arbejdspladsen. Samtidig er behovet for fælles sociale oplevelser enormt. Derfor er vores råd at booke kommende arrangementer nu også hvis det er datoer langt ude i fremtiden. Sørg blot for at vilkårene er i orden i forhold til datoændringer og regulering i antal.

Her på bureauet oplever vi allerede bookinger af vores julefrokost koncept ”Jul på Bondegården”. Et faktum der bekræfter vores anbefalinger. Mange event- og mødeudbydere oplever også en øget aktivitet og kalenderen er ved at være fyldt.

ATV-safari

Vores ATV-motorcykler er begyndt at køre igen efter en længere pause. Bondegården er åben for medarbejderarrangementer igen. Du finder os lige nord for Aarhus på ejendommen Ebbestrup. Herfra tilbyder vi ATV- safari med guide under trygge forhold. Vi kører på 135 hektar blandt terræn. Så der er noget for enhver. Det kræver ingen forudgående forudsætninger for at deltage i vores ATV-safari. Aktiviteten kombineres oplagt med mødeafvikling samt andre af vores teambuildingaktiviteter.

Vi fremsender gerne et forslag til dig på et halv eller heldagsprogram hos os.

Cykling er også marketing, HR, CSR og relationer

Motionscykling for erhvervslivet er fortsat en stor sektor her hos os. Og her oplever vi også god aktivitet.

På syvende år driver vi Danmarks største cykelnetværk for IT-beslutningstagere og de godt 100 erhvervscyklister er kommet godt fra start på sæsonen 2021. Her mødes vi hver tirsdag og torsdag til netværk og cykling.

Endags cykelevents for dig og dine kunder

Ud over netværkscykling tilbyder vi også professionel tilrettelæggelse og afvikling af endags cykelevents. En god og uformel måde at styrke din relation til den del af dine kunder og medarbejdere du ved holder af cykling som motionsform.