Mellem Jul & Nytår – mellem Himmel & Jord

Her på white cottage i Markusminde har vi haft en skøn jul. Tid til familie og gode venner, tid til at lade op og ser fremad. Også tid til at reflekterer lidt over det år der nu rinder ud. Få ryddet op på kontoret, lager og værksted.

En buket af oplevelser
På bureauet har vi i år haft dejlig travlt. Det er blevet til mange produktioner og mange gode oplevelser til vores kunder. Kundeevents og medarbejderevents i en stor oplevelsesbuket. Vi har været aktive her hjemme med har også rejst rundt i hele verden, for at løse forskellige koordinatoropgaver for vores kunder. Alle mulige oplevelser og events mellem himmel og jord er det blevet til. Vi er glade og taknemmelige over at vi har fået lov at være med til at løse så mange spændende opgaver. Vores to store public events cykelløbet i Hadsten i juli og Frijsenborg Motion i juni blev også afviklet endnu en gang og med mange deltagere og publikum. Året har også budt på nye tider med gamle samarbejdspartnere og bekendtskaber. Tilfældet og netværket har bragt os sammen igen. Gode opgaver er blevet løst i fællesskab og flere er under vejs.

Oplevelser under Juletræet
Netop det med oplevelser og ikke mindst fælles oplevelser er i vækst. Vi mærker det i forhold til interessen for det vi laver og tilbyder men også på den private bane er det tydligt. Rundt omkring i de glade julehjem finder vi i år et rekord stort antal gavekort og æsker til et væld af forskellige oplevelser. Det kan naturligvis nemt være et udtryk for en fortvivlelse over hvad man nu giver til et familiemedlem, der i øvrigt ikke mangler noget. Men omvendt kan det også være udtryk for at vi generelt er blevet mere opmærksomme på at få noget ud af den tid vi er her. Jeg synes det er en god ide at give hinanden oplevelser, da det kan være med til at give modtageren et skub i den rigtige retning. I hverdagen kan det være svært at komme af sted. Jeg tænker vi alle kender til det i en eller anden udstrækning. Med en oplevelsesgave er det første skridt taget, og pludselig så sker der noget. Et dejligt minde mere ind på livets oplevelseskonto.

Her hos os var der også lidt oplevelser der skiftede hænder via det grønne træ midt i stuen. De er nu sat ind i kalenderen og skal dermed være med til at male et nyt 2015 maleri.

2015 på den store klinge
Når 2015 maleriet engang bliver færdig vil der igen være mange oplevelser at se på. 2015 bliver igen et spændende event år for os her på bureauet. Mange af vores gode kunder har nemlig i løbet af efteråret skrevet sig ind i bogen til flere opgaver der skal løses for såvel deres medarbejdere som kunder. Det glæder vi os meget til at komme i gang med men ser også frem til at byde flere nye og kendte kunder velkommen til en tur i oplevelseskarrusellen. Allerede inden den første raket er fyret af her fra gårdspladsen er vi langt med tilrettelæggelse af de forskellige 2015 opgaver.

Tid til tanker og planer for det kommende år. Også en tur ned i skoven. Trøjen er iøvrigt fra en af mine kundeevents i 2014. Ja vi var på Island.

Tid til tanker og planer for det kommende år. Også en tur ned i skoven. Trøjen er iøvrigt fra en af mine kundeevents i 2014. Ja vi var på Island.

Det unikke øjeblik
Generelt tror jeg at vi i 2015 vil se en fortsættelse af den udvikling vi har set her i 2014. Ønsket om events og oplevelser er igen stigende i erhvervslivet og flere og flere kigger efter kvalitet og originalitet. Det sjældne øjeblikket søges og samtidig er der også meget fokus på det sunde og naturlige. Derfor vi vil i det kommende år komme til at løse mange opgaver der tager udgangspunkt i sport eller naturen. Det at være sammen på den helt enkle måde og dyrke relationen direkte bliver også værdsat. Så betyder indpakningen ikke så meget som den gjorde for få år siden. Det handler ikke så meget om højest eller hurtigst mere. Nu handler det om det originale og unikke.

Godt Nytår fra Tikiøb Event
Vi glæder sig til at komme i gang med et spændende 2015. Og har du lyst til at være en del af vores oplevelsesunivers, så kig dig endelig omkring her på sitet eller giv os gerne et ring så vi kan få en snak om hvad det helt konkret er du kan bruge til dine medarbejdere eller kunder.

Afslutningsvis er der kun at ønske kunder, samarbejdspartnere og underleverandører et rigtig Godt Nytår med et stort tak for et fantastisk 2014. Vi ses til nye eventyr. Godt Nytår.

Jesper Tikiøb