Lokal trofæudstilling på Gram Slot

Jeg er i øjeblikket i fuld gang med mit konsulentjob på Gram Slot. Vi er blandt andet ved de sidste forberedelser i forbindelse med den store jagt- og naturweekend på godset den 7. og 8. september 2013.

Der er mere end 120 udstillere tilmeldt messedelen og vi glæder os til snart at kunne offentliggøre det omfattende aktivitetsprogram.

En af de helt store oplevelser den 7. og 8. september på Gram Slot bliver helt sikkert den flotte trofæudstilling vi præsenterer i samarbejde med Nordisk Safari Klub. Det ser vi meget frem til og publikum kan forvente op mod 60 trofæer fordelt mellem fuldmonteringer og skuldermonteringer.

Som en kontrast til den internationale trofæudstilling har vi besluttet at inviterer jægere med lokale trofæer til at være en del af udstillingen. Opfordringen skal derfor lyde: Har du et trofæ fra Syd- og Sønderjylland? Så vil vi gerne invitere dig til at udstille det ved Gram Slot jagt- og naturmesse i weekenden den 7. og 8. september 2013.

Trofæudstillingen er i Den Holstenske Lade, som er fyldt med jagtoplevelser og jagtstemning.

Gode lokale trofæer
Vi håber at se mange lokale trofæer – og her handler det ikke kun om store trofæer, nej det handler først og fremmest om gode trofæer. Et trofæ der har betydning for dig. En god og særlig jagtoplevelse. En super historie. Det kan være din første syd/sønderjyske råbuk eller et trofæ nedlagt efter en uforglemmelig indpürch. Alle trofæer er velkomne, blot de er nedlagt i Syd- og Sønderjylland.

Rent praktisk vil dit trofæ blive udstillet ved ophængning eller opstilling alt efter art og montering. Udstillingen vil været samlet og der vil være opsyn. Dit navn, jagtrevir og kort beskrivelse af oplevelsen vil fremgå i forbindelse med trofæet. Du kan vælge at være anonym, men revir og historie vil vi som minimum gerne have, da det sikre en god oplevelse af trofæet.

Indlevering på Gram Slot
Der er indlevering fredag den 6. september i Den Holstenske Lade, Gram Slot kl. 15-20. Her vil vi være klar til at tage imod dig og dit trofæ. For din deltagelse og som tak for hjælpen bytter vi med en fribillet til arrangementet ligesom du deltager i lodtrækningen om to pladser til en efterårs hagljagt på Gram Slot.