Lars Bak: Jeg vil vinde i Hadsten

Lars Bak er med i Hadsten

Når Favrskov Kommune præsenterer gadeløbet i Hadsten den 25. juli bliver det igen med den folkekære og altid friske cykelrytter Lars Bak, Lotto Belisol.

Lars deltog også i løbet sidste år, hvor han jo kørte en flot solo sejr hjem. Vi glæder os derfor meget til at se ham igen og ikke mindst hans forsvar af den flotte bedrift fra i fjor. Lars er pt. aktuel i Tour de France hvor han indgår som fast ”lead in man” for sprinteren André Greipel. Et job der blev udført perfekt i går den 4. juli, da det hele endte med sejr i Montpellier til den tyske sprinter.

Østjyden er ikke nogen debutant og blev således professionel i 2001. Han har deltaget i flere af de store tours og gør det traditionelt super godt i de hårde forårsløb – ikke mindst vækker hans 5. plads i Paris-Roubaix 2011 og hans etapesejr i Giro de Italia den 17. maj 2012 stor respekt.

Selv ser Lars frem til endnu engang at udfordre hele feltet og lokale Søndergade i Hadsten og vil gøre sit for igen at stå øverst efter en time og fem omgang.

Dannebrog til top?

Mørkøv i HadstenFra Team Saxo-Tinkoff får vi besøg at den nybagte danske mester Michael Mørkøv. Michael har ikke kørt i Hadsten i mange år, hvorfor det er en stor fornøjelse at jeg nu kan præsenterer ham i feltet. Michael blev for 14 dage siden en flot dansk mester efter et langt spurtopgør med hele den danske elite. Dannebrogstrøjen vil derfor blive et flot indslag i Hadsten. Altid en stor sportslig tilfredsstillelse som arrangør når det er muligt at præsenterer den Danske Mester. Michael er løbs-sulten efter at være blevet vraget til dette års Tour de France. Vi husker alle 2012 udgaven, hvor han gav sig selv, holdet og os alle flere dage i den prikkede bjergtrøje.

 

 

Mød dem begge i FAN-ZONE

Du kan hilse på både Michael og Lars i vores nye FAN-ZONE på toppen af Søndergade, hvor du også kan mødet løbets øvrige profiler og de danske kontinental mandskaber. Book din billet til FAN-ZONE allerede i dag på www.storeoplevelser.dk Den koster kun kr. 200,-

Følg med i forberedelsen til gadeløbet i Hadsten på www.facebook.dk/cykelfest eller via vores website www.storeoplevelser.dk

Gadeløb i Hadsten afvikles torsdag den 25. juli. Dame Elite start kl. 18.30. Herre Elite start kl. 19.30.