Kundevent: Reception for IT-virksomhed

Stort tillykke – fødselsdage og jubilæer skal fejres.

tikiøb-event-firmafest-receptionVi har netop stået for tilrettelæggelse og afvikling af en stor ti-års fødselsdagsreception for et østjysk IT-konsulenthus. En fin opgave med mange gode smil. Vi er glade for opgaver af denne art, hvor vi kan få lov at være med i hele processen fra start til slut. Kunden overlader projektet til os og vi kvitterer for tilliden med et super arrangement.

Styrken i et samarbejde, hvor vi fungerer både som konsulent og teknisk tilrettelægger og afvikler er at du som kunde for den mest effektive og dermed bedste løsning tænkt i fra starten af projektet. Det er vigtigt, at vi får startet “opskriften” rigtigt. Samtidig giver det jo også plads til at interne medarbejdere kan fokuserer på deres primære job, når vi håndtere hele eventopgaven fra start til slut. Det giver mening på bundlinjen for kunden. Vi har et stort netværk og en kæmpe idé bank. Dette sammenholdt med vores erfaring i branchen siden 1993 gør at vi stort set altid finder ind til den rigtige løsning og kombination fra start af. Det spare timer og tanker ude hos kunden og dermed også økonomi i den sidste ende. En stor buket af rutinerede og velafprøvede underleverandører er også med i tasken når vi leverer eventløsninger. Det er alt fra megascener til tapas anretninger.

Står du overfor en kommende konference, reception, messe, kundeevent eller helt enkelt virksomhedens næste medarbejderevent, ja så kommer vi gerne med vores bud på hvordan du kan få skabt en unik løsning, som både kunder og medarbejdere altid vil huske. Du er velkommen til at kontakte os for en snak om diverse løsninger og ideer.

tikiøb-event-reception-event