International kundeevent: Vi koordinerer og kender de gode steder

Orlando, alligatorer og virksomhedsbesøg

Tikiøb Event arbejder med tilrettelæggelse og afvikling af konferencer og fagseminarer for en lang række forskellige brancher.

Vi løser opgaver i Danmark og udlandet og rådgiver i denne forbindelse omkring alt fra flyrejsen til den uformelle aktivitet i ”frikvarterene” fra det faglige program. Vi arbejder som ekstern koordinator og håndterer opgaver internationalt. Vi har blandt andet løst konference og fagseminarer i USA, Italien, Skotland, Frankrig, Tyskland og Spanien. A til Z eventtilrettelæggelse, logistik, F&B, events, logi osv.

Kundeevent-orlando-tikiøb-event

Logistik er en af mange væsentlige opgaver i forbindelse med afvikling af kundeevent. Her mini-bus i Orlando.

USA er faglig inspiration
Aktuelt har vi lige afsluttet et seminar i Orlando, USA for en international kunde. Her var opgaven at rådgive om alle facetter af eventen samt udarbejde og koordinerer planer for selve eksekveringen og foretage site-visit hos alle underleverandører, forud for deltagernes ankomst. Endelig var vi også ansvarlige for gennemførelse af hele programmet, at alle var klar til tiden og at programmet blev overholdt.

At bruge en freelance koordinator til at planlægge og afvikle virksomhedens seminarer og konferencer giver en god dynamik og et godt resultat. Hos os fokuserer vi på alle de eventtekniske detaljer og vores kunde kan koncentrerer sig 100% om det faglige og servicere kunder og samarbejdspartnere.

20 års erfaring og et stort netværk
Efter mange år med tilrettelæggelse og afvikling af kundeevents har vi efterhånden store erfaring, et veludbygget netværk og ikke mindst en fin ”næse” for hvad der skal til for at skabe den rigtige balance. Vi fungerer diskret i kulissen men er også i forreste linje, når opgaven og kunden ønsker det. Vi er ikke bange for at tage lederskab og få tingene til at ske, så vores kunde kan fokuserer på det faglige og deltagerne.

At mødes og dele faglige synpunkter med kunder og samarbejdspartnere er en god måde at være sammen på og det vil altid styrke relationen mellem parterne og gavne det daglige samarbejde. At blive inspireret og se hvorledes andre personer og virksomheder i egen branche agerer er ny energi på batterierne.

Vi kender vores folk – men kigger også ud
Når vi skal tilrettelægge et seminar eller konference i udlandet arbejder vi som rådgivere for kunden og anbefaler kun etablerede underleverandører, der deler vores ønske om høj service og punktlighed. Vores opgave er også at finde anderledes oplevelser, skabe minder og fokuserer på kontrasterne i forløbet. Derfor er vi også kontinuerligt i gang med at udbygge netværket og alle nye samarbejdspartnere testes inden de anbefales til vores kunder.

Vores arbejde i forbindelse med tilrettelæggelse af sådanne seminarer og konferencer betyder også at der hos kunden bliver mere plads til at fokuserer på deltagerdelen, samt helt ordinært den primære opgave i hverdagen. Det kan overraske, hvor meget tid der skal tilgå med at tilrettelægge en kundeevent, ikke mindst hvis man ikke sidder med det i ”fingrene” hver dag. Her hjælper vi og arbejder tæt sammen med kunden i forløbet og træder pænt et skridt tilbage når projektet er løst.

Ring til Jesper Tikiøb på 87 610 620, hvis du ønsker en snak om hvorledes dit næste kundeevent kan tilrettelægges og afvikles.

kundeevent-orlando-tikiøb-event-golf

I en pause i det faglige er det skønt med en runde golf. Florida byder på mange smukke baner.