gyldne event-oplevelser

Oplevelser i efteråret

Mange har det indtryk af eventbranchen at vi er mest aktive i sommerhalvåret. Det er da også korrekt at vi her hos os har forrygende travlt med de udendørs klassiske personalearrangementer så som teambuilding, team-cooking, ATV-event på ejendommen Ebbestrup og mange afskygninger af festlige familiedage, hvor virksomheden inviterer medarbejdere med børn og ægtefæller til en uformel dag med sjove aktiviteter i skønne omgivelser. Til dette formål bruger vi gerne områder her i Markusminde, hvor vi har et forrygende samarbejde med Markusminde Golfklub men vi er lige så tit på andre locationer. Ikke to events er ens. Nej firmafesten skal være noget særligt hver gang også om sommeren.

atv-event-safari-tikioeb-markusminde

De to store events

Det er også i sommer halvåret vi afvikler vores to store public events, altså arrangementer med offentlig adgang. Her tænker jeg naturligvis på klassikeren cykelløb i Hadsten og vores nye darling en multi motions-event, Frijsenborg MOTION. Et stort folkeligt motions-arrangement som vi afvikler hvert år i juni måned i tæt samarbejde med grevskabet på Frijsenborg Slot. Du kan fra sidst i november løbende holde dig orienteret om netop cykelløbet i Hadsten og Frijsenborg MOTION her på websitet.

Tid til gyldne arrangementer

Selv efter den voldsomme storm i går den 28. oktober står White Lodge fortsat her midt på marken i Markusminde og arbejdet går videre. Efteråret er også en travl tid for et eventbureau som vores. Nu bruges tiden naturligvis på at tilrettelægge og afvikle vinterens kommende events for kunderne, hvad enten det er til deres medarbejdere som personalearrangementer eller det er en særlig oplevelse for virksomhedens kunder med det sigte at udbygge den unikke relation.

Et godt bud på et gyldent arrangement vil oplagt være at nævne vores ATV motorcykler. De er altid sjove at køre på sommer og vinter. I vinterhalvåret sammensætter vi ofte et program hvor deltagerne naturligvis starter med selve ATV oplevelsen for derefter at trække inden for til den varme brændeovn og en hyggelig afslutning med noget godt at spise. Her rammer vi den stemning den enkelte virksomhed måtte ønske. Vi er klar med alt fra stegt flæsk og persillesovs til tallerkenserveret gourmet-menu.

Jagt, de danske godser ønsker knæk & bræk

 

tikioeb-event-jagt-hagl-godsjagt

En anden helt oplagt vinter-event i forhold til kundepleje er da så oplagt at kombinerer et fagligt indhold med en mindeværdig jagt-oplevelse på et af de danske godser. Vi har direkte kontakt til skytten på en håndfuld danske godser der er kendte for deres høje kvalitet af jagttilbud. Alt efter selskabets sammensætning og ønske kan vi tilbyde hagljagt som klapjagt eller ”rough shooting” altså en jagtform hvor jægerne går igennem terrænet og nedlægger det vildt der kommer for. En meget hyggelig jagtform som giver masser af tid til smil, netværk og uvurderlig snak med gæsterne i en uformel ramme. Hagljagt på et dansk gods afvikles eventteknisk typisk således at dagen starter med morgenkaffe, parole og jagt frem til frokost. Alt efter jagtform kan man forvente mellem 4 og 8 såter inden frokost. Frokost kan efter eget valg serveres i jagtstue eller ude i terrænet. Over middag fortsætter jagten og en god dag afsluttes sidst på eftermiddagen i forbindelse med den stemningsfulde parade, hvor der altid på fornemste vis blæses over vildtet.

Altid en ny ide til den rette event

Har du brug for nye ideer og tanker omkring en event her i efteråret eller til vinter, så er du velkommen til at kontakte mig for yderligere information, konkrete forslag og prisniveauer for de enkelte løsninger. Jeg træffes via websitets kontaktformular eller direkte på telefon 87 61 06 20.

tikioeb-event-jagt-parade-fasan