Gram Slot – Jagt & Natur

Hvad skal du lave i den kommende weekend? Vejrudsigten er fornuftig. Jeg kan foreslå en tur til Sønderjylland, nærmere betegnet Gram Slot.

Her byder vi indenfor til stor og flot jagt og outdoor messe – “Jagt & Natur 2013”. Vi har fokus på temaerne hund, hest, outdoor og jagt. Et rent overflødighedshorn med mere end 150 unikke udstillere og et stort anlagt aktivitetsprogram med noget at opleve for hele familien. Arrangementet der er en rigtig public event breder sig over hele godset fra riffelskydning i det fjerneste hjørne til eksklusiv udstilling inde for på slottet i de forskellige sale. Den nyrenoverede Holstenske Lade byder på stor trofæudstilling med Nordisk Safari Klub som faglig samarbejdspartner og heste- og kostalden på Gram Gård byder på et hav af forskellige udstillere.

Den Holstenske Lade danner rammen for en spektakulær trofæudstilling i samarbejde med Nordisk Safari Klub.

Den Holstenske Lade danner rammen for en spektakulær trofæudstilling i samarbejde med Nordisk Safari Klub.

Vi byder sammen med Tiset Jagtforening velkommen til stor english sporting præmieskydning og Danmarks Jægerforbund er stærkt repræsenteret. Ja sådan kan jeg fortsætte linje efter linje. I stedet kan jeg anbefale at kigge forbi www.gramslot.dk. Her ses både den omfattende udstillerliste og det varierede aktivitetsprogram.

Min makker "Kedde" og jeg holder en kaffepause mellem de mange spændende gøremål forud for messen.

Min makker “Kedde” og jeg holder en kaffepause mellem de mange spændende gøremål forud for messen.

Tikiøb Event har været en del af dette gigant projekt af en event siden ideen tog form hos godsejer Svend Brodersen tilbage i sommeren 2012. Jeg har været ansvarlig for aktivitetsprogrammet samt været en del af styregruppen som ekstern konsulent. Nu er vi næsten fremme ved målstregen i forhold til at kunne byde velkommen til forhåbentlig rigtig mange gæster med stor interesse for det naturlige. Du er også velkommen. Håber vi ses på Gram Slot i weekenden den 7. og 8. september.

Jeg har indsat et par billeder fra forberedelserne – her for i dag onsdag den 4. september.

Her skal der i weekenden være præmieskydning - english sporting. Banen tager form. Kastemaskiner kommer fredag, hegn i morgen.

Her skal der i weekenden være præmieskydning – english sporting. Banen tager form. Kastemaskiner kommer fredag, hegn i morgen.