Gram Slot – en public event tager form

Gram Slot i Sønderjylland danner i den kommende weekend  ramme for Danmarks største gamefair. Jeg er med i kulissen omkring tilrettelæggelse og afvikling. En velbesøgt event for alle jægere og outdoor folk.

Jagt & Natur som messen hedder startede vi i 2013 og det blev så stor en succes at godsejer Svend Brodersen hurtigt besluttede at gentage messen. Nu er der så snart gået et år med tilrettelæggelse i kulissen og i weekenden kulminerer det hele. Den praktiske del af afviklingen er startet for mig i dag. Jeg mødte ind på godskontoret til middag. Et herligt gensyn med hele holdet fra praktiske folk til administrationen. Blev også hurtigt genforenet med min faste makker på slotte “Kedde”.

IMG_5780

Lerduebanen tager form. English sporting hele weekenden. Præmieskydning søndag. Knæk og bræk.

Vi skal være klar til udstillerne som kan stille op fra i morgen til middag og endelig absolut sidste deadline er naturligvis når vi åbner for publikum på lørdag kl. 10.00. Jagt og Natur præsenteres i nogle hovedområder nemlig jagt, hest, hund, sportsfiskeri og outdoor. Hver sit område hver sit special afsnit. Vi stiller op, hammer og banker. Køre grej frem og tilbage. Flot bliver det. I dag er der gået en del tid med at få markeret inde som ude, hvor de mere end 150 udskillere skal være. Skydebanen lige bag Gram Gaard er vi også kommet langt med og endelig er vi kommet i gang i den Holstenske Lade, hvor vi skal have gjort klar til jagrejsebranchens udbydere og Nordisk Safari Klub som igen i år præsenterer en flot trofæudstilling med mere end 40 monteringer.

Dagen sluttede af med en tur i marken. Gram Slot er Danmarks største økologiske landbrug og jeg var med Svend Brodersen en tur ude og se til løghøsten som ruller i øjeblikket.

Svend Brodersen og jeg slutter dagen med en tur i løg-maskinen

Svend Brodersen og jeg slutter dagen med et smil og en tur i løg-maskinen.

I morgen fortsætter arbejdet med at få alt klar til weekenden. Godt nat og tak for i dag.

Se og læs mere om messen Jagt & Natur på www.gramslot.dk

Jesper Tikiøb, Gram Slot