Future Cup melder klar

Når vi i næste weekend byder velkommen til premierefløjt til vores nye talent fodboldturnering Future Cup bliver det med et flot “felt”. Mange gode mandskaber har meldt deres ankomst, her i blandt svenske og tyske mandskaber. Det bliver forhåbentlig en super weekend for de unge spillere og der bliver masser at se på for boldboldfans i Favrskov.

St. Pauli-Tikiøb-Event-Favrskov

Oplev blandt andet stærke St. Pauli fra Tyskland tage kampen op mod de danske stjernemandskaber.

Det er første gang Tikiøb Event er involveret i en fodbold event og projektet er da også kun blevet til noget i kraft af en sammensat styregruppe med blandt andet tidligere elitespiller Frank Krogsdal. Frank har haft det sportslige ansvar i tilrettelæggelsen og jeg er med i kulissen i forhold til den eventtekniske tilrettelæggelse og afvikling. Nedenfor kan du læse en præsentation af de deltagende hold i Future Cup 2013, ligesom vi giver et bud på de indledende top-kampe lørdag.

High light kampe lørdag
Lørdag den 17. august kan vi henlede opmærksomheden på nedenstående indledende kampe som vi umiddelbart vurderer hvorfra de senere vindere skal findes

10.00  HSK-FCK

10.30  AGF-St. Pauli

14.00  Brommapojkarna-Vejle

15.30  OB-Esbjerg

Søndag den 18. august bliver jo generelt en stor dag. Her har alle 12 hold fundet deres niveau og det betyder et væld af tætte og spændende kampe. Alle kampene spilles på HSKs to ny anlagte baner lige ved klubhuset i Hadsten. Det betyder høj intensitet og turneringen gøres publikumsvenlig med nem adgang.

Holdene:

—————

Brøndby:
En af dansk fodbolds mest succesfulde klubber. Har stolte traditioner mht. til talentudvikling. De har udklækket adskillige landsholdspillere i deres ungdomsafdeling gennem de sidste 20 år. Måske der er nogle gemt på det u11 hold der kommer til Hadsten?

KB/FCK:
Pt. Danmarks største og mest profilerede klub. Går under kælenavnet “løverne” Har førhen været kritiseret for at købe sig til succes med store udenlandske stjerner. De senere år har de investeret store summer i talentarbejdet i håb om at producere spillere til deres professionelle afd. Det bliver spændende at se det kuld løveunger der bliver sendt på græs i Hadsten.

Brommapojkarna (SE):
Idrottsföreningen Brommapojkarna er Europas største klub hvis man kigger på antal aktive hold. Over 250 hold og mere end 3000 aktive medlemmer må siges at være utrolig flot. Bromma er kendt for deres dygtige ungdomsakademi. Akademiet har spyttet en del store spillere ud, bla. Bojan Djordjic som blev solgt til Manchester United. De er pt. Sveriges bedste årgang 2003 hold og har potentiale til at nå til tops i Future Cup.

Esbjerg:
Esbjerg FB møder frem i stærkeste opstilling. Træner Søren Hansen står i spidsen for et stærkt og sammenspillet hold som på fornemste vis helt skal repræsenterer den traditionsrige klub fra det vestjyske.

Aab:
Som flere andre af de store klubber er Aab i gang med at optimere deres ungdomsafdeling. Det bliver en sammenbragt flok fra det Nordjyske der kommer til turneringen, og det bliver spændende at se hvad de har at byde på.

KFUM03 Roskilde:
Med en årgang på 30 spillere er KFUM03 Roskilde et af de mindre hold i turneringen. På trods af dette har de i de sidste par år vundet en del turneringer. Det må siges at være fornemt at en klub med en begrænset fødekæde kan spille med på dette niveau.

Bredballe:
Bredballe er også en af de mindre klubber i turneringen. Vejle holdet er bla. ledet af den tidligere professionelle fodboldspiller i AGF og Vejle Boldklub Kern Lyhne. Bredballe er altid at finde til elitestævner i denne årgang.

OB:
De stribede fra Odense er naturligvis Fyns stolthed. De har et fremragende hold med potentiale til at nå langt i turneringen.

Vejle Boldklub:
En af de mest traditionsrige fodboldklubber i Danmark, især når vi snakker om talentarbejde. Drengene fra Vejle er kendt for teknisk flot fodbold på et højt niveau, og rammer de dette kan de løbe med sejren i Hadsten.

St. Pauli (DE):
St. Pauli er en kult klub i hele Europa. Klubben der til dagligt spiller i Hamburg centrum er blevet verdens kendt på deres dødningehoved logo som pryder spilledragterne. Er man fra Tyskland sørger man for at være velforberedt til et vigtigt stævne. Således ankommer St. Pauli truppen tidligt fredag , der vil de afvikle et træningspas så der er top trimmet til lørdagens første kamp.

AGF:
Gennem de sidste par år har AGF forsøgt at samle nogle af de bedste drenge fra regionen. Det har udmøntet sig i et fremragende hold der vinder mange turneringer. Konceptet hos de Hvide er klart, teknisk risikobetonet angrebsfodbold som er en fornøjelse at kigge på. AGF er blandt favoritterne til at vinde Future Cup.

Hadsten:
HSK’s stolthed i ungdoms afdelingen. Træner Carsten Madsen har de sidste par år udviklet et fremragende hold. At en lille by som Hadsten kan være med på dette niveau er ganske enkelt imponerende. Det er historien om hvad man med træning, dedikation og glæde kan opnå.