Fuglsang vil vinde igen!

Cykelløbet i Hadsten ruller også i 2014.

sponsormøde-cykelløb-hadsten-tikiøb-event

Løbsarrangør Jesper Tikiøb fortæller op 2014 udgaven af det traditionsrige cykelløb i Hadsten.

I forbindelse med morgenmøde d.d. for sponsorer og samarbejdspartnere er det blevet offentliggjort at det traditionsrige gadecykelløb i Hadsten også afvikles i 2014. Traditionen tro bliver det igen den første torsdag efter afslutningen på Tour de France, altså den 31. juli.

21 år er der nu gået siden løbet blev skudt i gang for første gang og Favrskovs største kultur-og sportsbegivenhed er for længst blevet en tradition og har gennem årene markeret sig som det gadeløb i Danmark der tiltrækker store profiler, nationale som internationale.

Fuglsang kører med nummer 1
2014 bliver heller ingen undtagelse, idet jeg allerede nu har indgået startaftale med sidste års vinder danske Jakob Fuglsang fra pro-tour teamet Astana. Det har for mig altid haft stor betydning at kunne præsenterer sidste års vinder og derfor er det da også med stor glæde at det i år er lykkedes så tidligt at indgå aftale med Fuglsang. Aftalen der netop er indgået under Jakobs deltagelse i etapeløbet Rute del Sol betyder ud over selve starten også at alle fans har mulighed for at komme tæt på den populære dansker, idet Jakob skriver autografer i Fanzonen forud for selve løbet. Endvidere vil Jakob også bidrage med noter og indlæg til løbets website. Blandt andet glæder jeg mig til at videreformidle hans beretninger fra Tour de France.

AC

Jakob Fuglsang har netop meddelt at han er klar til at forsvare sin sejr fra 2013 når det igen går løs på Søndergade i Hadsten den 31. juli.

Første gang i Danmark
Aftalen betyder endvidere at cykelløbet i Hadsten bliver Fuglsangs første start efter Tour de France og jeg håber således at mange vil møde frem og være med til at hylde vores danske bjergrytter for hans bedrifter under den store franske rundtur. Som kortene er lagt lige nu får Jakob ikke helt så frie tøjler som i 2013 udgaven af Tour de France men jeg er alligevel overbevidst om at vi vil se ham helt fremme i klassementet, da han jo skal agerer luksushjælper for Vincenzo Nibali.

Et stærkt felt
Nu starter arbejdet med tilrettelæggelsen af løbet for alvor herunder også indgåelse af sponsoraftaler og det er mit håb at de næste måneders arbejde kan sikre grundlaget for at kunne præsenterer et mindst lige så stærkt felt som vi oplevede det i 2013.

Mere end Hadsten
Det var ikke kun cykelløb i Hadsten morgenmødet handlede om Dennis Ritter og Rolf Sørensen var også mødt op til en kop morgenkaffe og de tog tilhørende med helt med ind i maskinerummet i forbindelse med deres arbejde under Tour de France. En spændende beretning fra to virkelige fagfolk.

Rolf & Ritter tog tilhørerne med en tur til Tour de France.

Rolf & Ritter tog tilhørerne med en tur til Tour de France.

Cykelløb i Hadsten 2014, torsdag den 31. juli. Følge med her på sitet. 
#cykelløbihadsten.

Jesper Tikiøb, februar 2014