Frijsenborg MOTION – online tilmelding NU

Torsdag den 19. juni – GO!

Vi har hermed fornøjelsen at oplyse at Frijsenborg MOTION afvikles i 2014 torsdag den 19. juni med første start kl. 18.00.

I lighed med de tidligere år afvikles arrangementet i tæt samarbejde med godset Frijsenborg. Start og målområdet vil igen være i slotsparken foran selve slottet.

TILMELD dig NU
Det er allerede nu muligt at tilmelde sig denne helt igennem hyggelige motionsaften. Det sker online i samarbejde med Events4U via websitet www.frijsenborg-motion.dk Kig forbi med det samme og vær sikker på et af de første startnumre. TILMELD HER.

Noget for alle
Frijsenborg MOTION er gennem årene blevet et samlingspunkt for mange af Favrskov Kommunes virksomheder og foreninger. De sidste år har vi også oplevet en positiv udvikling, idet vi ser flere og flere virksomheder uden for kommunen tilmelde sig. Jeg er sikker på at det primært skyldes kombinationen mellem de unikke rammer og de mange motionstilbud. Således tilbydes der også i 2014 fire forskellige motionsformer.

  • 5 km. walk
  • 5 km. løb
  • 10 km. løb
  • 67 km. cykling

Skovtursstemning
I 2014 fastholdes også det hyggelige picnicområde, hvor deltagerne før og efter deres aktivitet kan hygge sig og nyde den medbragte mad eller lade sig servicerer fra en af arrangementets grillboder.

Frijsenborg MOTION er i 2014 igen vært ved sandwichs-bolle og frugt efter endt aktivitet.

Følg med i forberedelserne og bliv opdateret på de forskellige sponsorgaver og læs om fortræningen her på sitet eller via Facebook profilen www.facebook.com/FrijsenborgMotion

_DSC2433