Firmafest – den årlige event for medarbejderne

Firmafest_TIKIOEB_EVENT

Du kender det kun alt for godt – det er ved at være tid til den årlige firmafest eller julefrokost. Det hele skal tilrettelægges og planlægges i arbejdstiden og ved siden af de normale arbejdsopgaver, som i dag i stigende grad bare fylder mere og mere. Midt i det hele har din arbejdsgiver så lige afleveret opgaven med den kommende medarbejderevent. Det skal være noget særligt i år, noget nyt og endelig er budgettet beskåret. Hvordan skal jeg nå det hele er en helt naturlig tanke. Der hviler nu et stort pres, kollegaerne skal ikke blive skuffet og samtidig skal alle de normale opgaver også lige løses.

Vi afvikler firmafester og julefrokoster.

Fortvivl ikke, hjælpen er nær. Hos TIKIØB Event har vi mere end 20 års erfaring med at tilrettelægge og afvikle firmafester og julefrokoster for dansk erhvervsliv. Løsningen er derfor lige for, lad os indlede et samarbejde omkring din virksomheds næste medarbejderevent og således i fælleskab får løftet arrangementet.

Det er nemlig af største vigtighed, at netop de sociale arrangementer i virksomheden fungerer optimalt. Vi ser i dag en fortsat udvanding af balancen mellem det private liv og arbejdslivet, vi forventer ganske enkelt mere attention fra medarbejderne end vi gjorde for bare ti år siden. Egentlig ser vi helst at alle er ”på” hele tiden og med de nye smartphones og tablets er grænsen for hvornår vi kan tillade os at forstyrre flyttet sig markant. Alt sammen helt i orden bare der er fornuft på vægten og at vi husker at sætte pris på denne øgede tilgængelighed. Blandt andet derfor er det yderst vigtig for enhver arbejdsgiver i det moderne erhvervsliv, at være fokuseret på at firmaets sociale aktiviteter er af høj kvalitet. Arrangementerne, alt fra firmaskovturen til den helt store firmafest skal skabe merværdi for deltagerne ellers prioriterer medarbejderne ganske enkelt anderledes, det skal være værd at møde op og bruge den mere og mere kostbare tid på tilbuddet.

Events og arrangementer for medarbejdergruppen skal skabe merværdi.

TIKIØB Event er eksperter i at opererer i det felt, hvor vi skal have tilrettelagt den helt rigtige medarbejderevent til et givent budget. Vi er realistiske men også altid fokuseret på at få det absolut mest spektakulære ud af det budget vi får stillet til rådighed.

Med mere end 20 år i eventbranchen har vi et veludbygget netværk, hvilket giver os en unik mulighed for komme med den nye idé og den overraskende ramme til afvikling af netop din virksomheds medarbejderarrangement. Vi tør også at gå forreste og har god erfaring med at skabe indhold og oplevelser som ikke blev forventet. Således sikrer vi et minde for den enkelte medarbejder. For at man som arbejdsgiver kan opnå succes med virksomhedens sociale arrangementer og få 2 + 2 til at give 5 er det af afgørende betydning af man tør lave noget nyt. Vi er trætte af mainstream arrangementer og vi vil ikke køres der hen hvor naboen lige har været – nej vi vil være med til noget nyt – noget der sætter spor og samler os i virksomheden som team.

Forstår man ovennævnte som moderne virksomhedsleder så vil man få et stort udbytte ud af de penge man investerer i sociale arrangementer for medarbejderne.

Slid ikke dine medarbejdere – brug en professionel eventmager.

Slutteligt er der også vigtigt at holde fokus på at det kan trætte og stresse en medarbejder eller medarbejdergruppe unødigt, hvis årets firmafest bliver lagt ned over dem som en opgave der skal løses i sidste øjeblik ved siden af alt det andet der står på ”to do listen”. Der er en potentiel risiko for at det kan gå ud over de primære jobfunktioner.

Kald på os næste gang der skal tilrettelægges og afvikles firmafest eller anden form for medarbejderevents i organisationen. Så hjælper vi gerne og får det hele hørt i stilling og leverer en oplevelse med kant og med stor effekt. Medarbejderne er vilde med os.

Læs meget mere om vores løsning og forslag til medarbejderevents på www.tikioeb-event.dk Her kan du også se en referenceliste over de medarbejdere vi allerede har gjort noget særligt for.