FILM: helt enkelt, en herlig dag.

December byder normalt på hyggeevents inden døre og masser af traditionelle julefrokoster. Sådan var det ikke, da vi torsdag den 11. december afviklede medarbejderevent for et sjællandsk sofware konsulenthus. (Se film i bunden af indlægget)

Vi havde sammensat et varieret program og den friske luft var en af de bærende ingredienser i den veltillavede oplevelses gløgg.

I samarbejder med gode underleverandører fra der lukket helt op for oplevelseskarusellen, så vores gæster fik en masse indtryk og oplevelser med hjem. Vi er naturligvis meget fokuseret på den gode aktivitet men vi går aldrig på kompromis med relationen – den unikke relations skal udvikles for vores kunder gennem de events vi tilbyder. Derfor er de stille momenter også altid en faktor i vores produktioner. Der skal være tid til at være kollegaer eller samarbejdspartnere – tid til samtale og refleksion.

Det lykkedes også i går og efter et eftermiddagsprogram med fuld fart på med ATV event og lerdueskydning stod den på team cooking resten af dagen. Vores deltagere gik til opgaven og fik lavet den mest fantastiske menu.

  • Goumetsaltet fasan, fennikel, surkål og ærtemos.
  • Krondyrryg med Julens kål og timiankartofler.
  • Ris a la mande med hele dynen og mandelgave
  • Kogekaffe med chokolade

Til menuen havde vi udvalgt en skøn buket af italienske vine som flankerede retterne for en fornem vis.

Vi kommer også gerne med forslag til din virksomheds næste personale eller kundeevent.

God weekend.

Jesper Tikiøb