Favrskov Forsyning og Musikskolen tager ”skraldet” til Frijsenborg MOTION

slagstøjselever fra Favrskov Musikskole er klar til Frijsenborg

slagstøjselever fra Favrskov Musikskole er klar til Frijsenborg

Genbrug og fede rytmer, det er budskabet når Favrskov Forsyning og Favrskov Musikskole trommer op til stomp og genbrugs-formidling til Frijsenborg MOTION torsdag den 20. juni.

Musik og genbrug i Favrskov
Favrskov Forsyning er i øjeblikket i fuld gang med at levere nye genbrugsbeholdere ud til alle kommunens husstande. Et stort praktisk arbejde men også en stor kommunikationsopgave, for at få alle borgere til at forstå forledes den nye genbrugsbeholder skal anvendes. Fremover indsamler Favrskov Forsyning nemlig affald til genbrug direkte ved den enkelte borgers adresse. Det være sig papir, småt pap og emballage af glas, hård plast og metal.

På plads i virkeligheden
For at få en god og direkte dialog med borgerne har Favrskov Forsyning udover print og webkampagner taget direkte kontakt til brugeren ved at møde os alle ved forskellige lejligheder rundt i kommunen. Og nu kommer de altså også til Frijsenborg MOTION. Med sig har de Favrskov Musikskoles slagtøjsgruppe som på en sjov og musikalsk måde er med til at sprede budskabet.

Musikskolens elever vil spille stomp på genbrugsbeholderne – et underholdende indslag på Frijsenborg som vi glæder os til at opleve. De vil spiller flere gange i løbet af arrangementet, blandt andet i forbindelse med starten på løbedistancerne.

Forsyningschef Lone Bejder og musikskolelærer Jesper Mikkelsen "tommer" med den 20. juni

Forsyningschef Lone Bejder og musikskolelærer Jesper Mikkelsen “tommer” med den 20. juni

Tror på en god dialog med motions-folket
Forsyningschef Lone Bejder fra Favrskov Forsyning glæder sig til at besøge Frijsenborg MOTION og ser frem til en god dialog om fornuftigt genbrug med de mange fremmødte. Endelig tror hun også på et møde med en lidt anden målgruppen end dem de typisk møder i forbindelse med roadshows til markeder, handelsdage, open by night osv.Ud over demo-stand og stomp er Favrskov Forsyning også sponsor og vært ved en kildevand til samtlige deltagere. En vand som bliver udleveret i forbindelse med målgang.

Vi byder Favrskov Forsyning og Favrskov Musikskole velkommen på Frijsenborg til en omgang sund motion, torsdag den 20. juni.

Læs meget mere om Frijsenborg MOTION og tilmeld dig online frem til den 12. juni direkte her på sitet.