Events med holdning

CSR og sundhed er i dag to væsentlige elementer i event branchen
Er du ansvarlig for tilrettelæggelse af virksomhedens events, hvad enten der er tale om en kundeevent eller en medarbejderevent, så vær opmærksom på hvilket budskab du sender med arrangementerne.

CSR og det sunde liv er to overskrifter der fylder mere og mere hos den moderne virksomhed. Det er derfor vores klare anbefaling at tænke det ind, når der skal tages beslutning om virksomhedens kommende event.

Flere og flere er i dag meget fokuseret på det sunde liv både privat og på jobbet. Sunde medarbejdere betyder også glade og effektive medarbejdere med et lavt sygefravær.

Det er derfor vores råd at man som arbejdsgiver bør bakke op om denne trend. Og det er faktisk meget nemt hvad enten man ønsker at tage del i en større offentlig event eller man vil tilbyde noget ganske unikt. Markedet for public events er stort og der findes masser af kvalitets events man som virksomhed kan deltage i. Her får man en god fælles oplevelse men er samtidig også en del af en større sammenhæng.

Hos Tikiøb Event er vi selv arrangør af en sådan public event med den sunde oplevelse som nøglen. Frijsenborg MOTION afvikles hvert år i juni måned og produceres i tæt samarbejdet med Frijsenborg Slot. Arrangementet tiltrækker mange virksomheder, da der stort set er noget for en hver. Deltagerne kan vælge mellem 3 forskellige motionsformer og 4 forskellige distancer. Gå, løb eller cykel – noget for enhver.

Ikke kun et motionsløb
Vi er bevidste om at den moderne motionist i dag vil mere end blot det at løbe eller cykle. Derfor forsøge vi også at placerer Frijsenborg MOTION i den lidt mere eksklusive ende af de mange motionstilbud man finder på kalenderen. Det gør vi primært ved at være de eneste eventarrangører der afvikler motionsarrangementer på Frijsenborgs jorde. At bruge den historiske slotspark som omdrejningspunkt for arrangementet er i sig selv en oplevelse for deltagerne. Der ud over er vi meget fokuseret på totaloplevelsen, hvorfor vi også tilbyder LIVE musik i start og målområdet, ligesom vores catering tilbud er i den finere ende set i forhold til det generelle niveau ved motionsløb. I år serverer vi blandt andet en sund tapas-buffet med mere end 10 forskellige specialiteter. Læs mere om vores bud på et offentligt motions event for din virksomhed her www.frijsenborg-motion.dk

Kun for dig og dine kollegaer
Også når der skal tænkes egne events kun for virksomhedens medarbejdere eller kunder er der også mange gode muligheder. Til forskel fra de nemt tilgængelige public events som f.eks. Frijsenborg MOTION og DHL Stafetten skal der her lidt mere tanke og idé til. Her hjælper vi gerne med at tilrettelægge det optimale forløb eller event-dag. Her skal vi fokuserer på at skabe en løsning der sikre en særlig oplevelse for deltagerne. En oplevelse der efterfølgende kun kan deles mellem vært og gæst (Virksomhed og medarbejder/kunde). Således udvikler vi den unikke relation mellem parterne – vi tror på at netop den unikke relation kun vil øge sin betydning i fremtidens erhvervsliv. Så husk derfor på det hver gang der skal besluttes hvad der skal ske næste gang på event fronten. Brug pengene på eventbudgettet rigtigt, så der er værdig for hver en krone.

Vi ser sundheden vinde indpas i et stort antal af de corporate events vil producerer i dag. Det kan være i form af en klar holdning til de fødevare vi anvender til vores team-cooking, ligesom flere og flere ønsker hjælp til et organiseret motionsforløb for medarbejdere og kunder. Det kan også blot være den ”årlige dag” for afdelingen. Her skal der også tænkes sundhed direkte eller indirekte. 

CSR – events med holdning
Vi forsøger også hele tiden at tænke løsninger til vores kunder der har en holdning til miljø, natur og bæredygtighed. Blandt andet bruge vi ofte de fantastiske rammer og muligheder naturen tilbyder os. Undervejs viser vi ved vores adfærd og holdninger at vi passer på de omgivelser vi er i. Det forsøger vi også at påvirke vores event gæster til. En god snak om hvad vi forventer af hinanden og hvorledes vi færdes i naturen giver altid respekt og en god start på en værdiskabende eventdag.