Events i udlandet skaber unikke relationer

Europa, lige om hjørnet.

Alle virksomheder afholder nu og da interne konferencer eller møder, ligesom mange virksomheder også bruger kundeevents i deres markedsføring. Begge dele for at fastholde og udbygge den unikke relation. Enten til kunderne eller til medarbejderne.

Hvad enten der er tale om det ene eller det andet forhold, så bør man overveje meget grundigt hvorledes man tilrettelægger sine event – kundeevents som medarbejderevents.

Der bruges mange ressourcer på sådanne arrangementer, hvorfor det også er bydende nødvendigt at eventen opnår de rettet resultater. Events er i dag et vigtigt område for enhver moderne virksomhed.

Det er derfor vores klare anbefaling at man er grundig i sin tilrettelæggelse for således at sikre en effektfuld afvikling med maksimalt udbytte.

Grundig er også at tænke anderledes, gøre noget andet end man plejer når der skal holdes seminarer internt som eksternt.

Vores erfaring er at mange benytter kendte locations for møder og konferencer. Her er man vant til at komme og man ved at tingene fungerer. Med andre ord kræver det uhensigtsmæssigt meget tid at tilrettelægge nye steder.

Her giver vi gerne en hånd med. Hvad med at rejse ud og få frisk luft til tanker og nye ideer. At være sammen i et andet miljø end det kendte er givende for kreativiteten og relationen. Vi har erfaring med mange europæiske lande og en håndfuld amerikanske stater.

tikiøb-event-barcelona

Maritim club i Barcelona. Eksklusivt denne aften for vores gæster.

Vi har stor erfaring med at tilrettelægge events fra start til slut i Danmark som i udlandet. Det er derfor vores klare anbefaling at gå i gang i god tid forud for selve eventen. Tag virksomhedens arrangementer med i overvejelserne fra start, når årets gang skal planlægges. Det betyder at der kan vælges mellem mange løsninger og at pris og udbud er fornuftig. Det er også her det skal besluttes, hvorvidt vi skal kigge ud over egne nationale grænser og skabe noget helt unikt.

Lad os give en hånd med her – vi videregiver gerne vores oplevelser og erfaring fra events i udlandet i mere end 15 år. Det være sig alt fra den hemmelige restaurant som ”ingen” kender til de bedste outdoor venues.

Din gruppes størrelse har naturligvis betydning for hvorledes det hele gribes an, men her gælder det også om at have den rette indsigt og erfaring, således at vi tilsikre den bedste oplevelse for den enkelte, såvel som hele gruppen.

Giv lyd og vi kommer og tager en afklarende snak om din virksomheds næste event, hvad enten det er for kunder eller medarbejder i Danmark eller i udlandet. Europa er lige om hjørnet.

Jesper Tikiøb
Eventmager siden 1993