Events for medarbejderne

Anderledes omgivelser, uventede situationer og sjove udfordringer. Det er hovedingredienserne i vores teambuilding for medarbejdere, og et godt og brugbart middel, når medarbejderne skal motiveres, enheden skærpes og loyaliteten styrkes.

Der er mange årsager til at bruge teambuilding og aktive events. Nogle bruger det, hvis der skal ske ændringer i organisationen, og der er behov for at sætte nye processer i gang. Det sker fx, når flere afdelinger eller to virksomheder skal smeltes sammen til én enhed. Andre bruger teambuilding til at slå virksomhedens mål og værdier fast. Det styrker fællesskabet og giver medarbejderne en ekstra-ordinær oplevelse.

Samarbejde-Tikiøb-Event

Kvalitet og nytænkning
Tikiøb Event tager altid udgangspunkt i kundens behov. Vi har erfaring fra vidt forskellige typer af arrangementer med alt fra en mindre gruppe til flere hundrede deltagere. Vi har styr på de store linjer og den sidste finish er også klappet og klar, når vi afvikler et program. Det kendetegner kvalitet og god forberedelse.

Typisk er opgaverne i vores teambuilding lagt an på, at deltagerne bruger hinandens ressourcer. Det giver basis for udvikling og nytænkning.

Den enkelte event tilrettelægges altid efter kundens ønske. I 2013 er vi klar med en række gode bud på arrangementer som efter vores overbevisning på fornemste vis lever op til alle ønsker omkring et medarbejderarrangement. Det kan blandt andet være:

 • På højskole
 • På TV
 • Famergames
 • ATV event
 • For fulde sejl
 • MTB udfordringen
 • Team Cocking
 • Idrætsdag – mini OL
 • Vild med dans
 • Mit funky firma
 • Den store skovtur
 • Slotsophold

Fælles forventninger
I forberedelserne til et arrangement taler vi med Jer om formålet, så vi får de fælles forventninger afklaret. Målet skal være klart, og sammen finder vi ud af, om personalearrangementet skal baseres på konkurrencer, gruppeøvelser, sjov og underholdning eller en kombination af det hele. Vi er meget opmærksomme på, at det er Jeres behov, der skal opfyldes. Vi har ideerne, og I er med i hele processen.

Teambuildning-Tikiøb-Event

Selvfølgelig også firmafest
Foruden inspirerende, sociale og udviklende events med fart på, har vi også mange års erfaring i at tilrettelægge både den helt klassiske firmafest og den årlige julefrokost. Hvad angår disse arrangementer er vi naturligvis altid meget lyttende og bevidste om værdien af forskellige traditioner. Vi kan dog aldrig sige os helt fri for at forsøge at påvirke og sætte fokus på dele af firmafesten, hvor vi i fællesskab med en beskeden indsats kan løfte og forbedre oplevelsen for den enkelte medarbejder.

Det hele starter med en snak om oplevelsen
Ønsker du sparring til udvikling af virksomhedens personale og afdelingsevents så giver vi gerne vores mening og bidrag. Vi varetager også gerne hele tilrettelæggelsen og afviklingen således at du som ansvarlig internt i virksomheden også kan deltage aktivt i arrangementet og få præcis det samme ud af oplevelsen som dine kollegaer. Sig til så kommer vi forbi til en snak – husk vi medbringer altid en overraskelse og et smil. Ja faktisk en lille event i hverdagen.

Jesper Tikiøb, marts 2013.