Event sponsor, vestjyskBANK

vestjyskBANK_logo_TIKIOEB_EventTil sommer sker der en masse i Favrskov Kommune, vi skal blandt andet opleve de to sportsklassikere Frijsenborg MOTION, torsdag den 20. juni og Cykelløbet i Hadsten, torsdag den 25. juli. I år er det rent faktisk 20 år siden vi første gang bød velkommen til cykelløb i Hadsten, i den form vi kender i dag.

Begge arrangementer appellerer bredt til hele Østjylland og med deres respektive brands er det for længst etablerede public events som deltagere og tilskuere ser frem til.

Begge events er mega-produktioner i Favrskov området og kræver opbakning fra det lokale og regionale erhvervsliv og myndigheder. Det er der heldigvis også en lang og stolt tradition for, hvorfor vi også i år ser frem til et par stærke events med det bedste fra hvert deres felt, sikret på baggrund af en bred opbakning. Blandt andet er Favrskov Kommune igen i 2013 en stærk medspiller på begge events i forhold til økonomi, praktik og tilladelser. En samarbejde vil er glade og stolte over.

Arbejdet med at tilknytte event sponsorer er da også påbegyndt, hvorfor TIKIØB Event i dag kan offentliggøre at vestjyskBANK er indtrådt som stærk partner til begge ovennævnte arrangementer. Aftalen bliver til på baggrund af et langt samarbejde partnere imellem. vestjyskBANK (daværende Hadsten Bank) har således været en del af cykelløbet i Hadsten siden starten tilbage i 1993. En vigtig aftale med et historisk afsæt er dermed i hus.

Aftalen som er blevet genforhandlet og tilpasset de behov vestjyskBANK har i dag i forhold til en stærk lokal branding og et øget kendskabsgrad i Favrskovområdet. Det betyder blandt meget at bankens logo vil være synlig i stort set alle sammenhænge omkring de to store sportsoplevelser. Vi har sammen skabt en markant eksponeringskampagne der vil sikrer vestjyskBANK en solid placering som en af områdets betydende sports- og kultursponsorer.

Vi er glade og stolte over aftalen som vidner om stor tilfredshed og respekt for hinanden samt en klar bevidsthed om at store sports- og kulturevents skaber synlighed og opmærksomhed i Favrskov området.

Sports- og kultursponsorater har i det hele taget stor værdi for sponsortager, set i forhold til hvilke omkostninger der kan være forbundet med mere klassiske markedsføringstiltag og kampagner. I dag tilbyder sponsormarkedet en relativ lav kontaktpris, hvorfor en sponsortager hurtigt og populært kan nå langt ud med budskaberne. Udover den egentlige eksponering som et typisk sponsorat tilbyder, indeholder sponsoraftaler ofte muligheder for at aktivere overfor kunder, medarbejdere og produkter. For en beskeden merpris opnås der pludselig unikke relationer og minder om den pågældende sponsor og endelig vil det kun være en bonus at skabe en medarbejderevent omkring en sponsoraftale, som jo ofte for de fleste er en populær ting at være en del af.

TIKIØB Events byder vetsjyskBANK velkommen som event sponsor i 2013. Vi glæder os til at se jer til Frijsenborg MOTION og cykelløbet i Hadsten. Vel mødt.

Følg med i tilrettelæggelsen, læs om dine muligheder for at være med og søg generel information om de to store oplevelser på www.tikioeb-event.dk