Event på Gram Slot tager form

Produktevent_TIKIOB_EventVi er midt i februar og allerede nu tegner der sig et spændende billede af den kommende jagt og naturmesse på Gram Slot. Messen afvikles den 7. og 8. september 2013.

Allerede mere end 60 udstillere.

TIKIØB Event er ekstern event-rådgiver på messen og arbejdet skrider flot fremad. Alle involverede har fuld fart på og vi har allerede mere end 60 udstillere på plads.

Mange af vores udstillere bruger messen som en produktevent for på denne måde at skabe ekstra opmærksomhed omkring deres produkter. Skabe en unik releation mellem dem og kunderne. Det sker da flere af udstillerne deltager aktiv med indslag til det store aktivitetsprogram.

At udstille på Gram Slot er også mere en almindelig produktfremvisning. Stedet emmer af historie og oplevelser, hvorfor det for enhver udstiller vil være oplagt at anvende deltagelsen som både kundeevent og medarbejderevent. Det vil være oplagt at kombinere den traditonelle messedeltagelse med et egentlig event-program for medarbejdere og kunder. Det kan ske med særlig rundvisning på slottet, vinsmagning i vinkælderen, ghost walk eller egen konkurrence på Gram Slots lerdueskydebane. Mulighederne er mange og i fællesskab kan vi finde frem til den oplagte løsning for den enkelte udstiller.

ATV-Safari også en mulighed

Alle gæster på Jagt & Natur 2013 vil blive vidne til et flot og actionfyldt aktivitetsprogram som vi senere offentliggøre her på sitet. Blandt andet tilbyder messen i samarbejde med TIKIØB Event  ATV-Safari. Her kan deltagerne prøve potente 4-hjulet motorcykler og få en oplevelse af den totale frihed i en hver form for terræn. Vi bruger vores erfaring fra Ebbestrup til at få tilrettelagt den helt rigtige ATV event på Gram Slot.

Masser af plads

Jagt & Natur messen bliver fordelt rundt i alle Gram Slots bygninger og udendørs arealer og der er derfor fortsat plads til flere udstillere og aktører. Så er du interesseret i at være en del af denne store public-event er du velkommen til at tage direkte kontakt til os. Herfra finder vi sammen ud af hvilken løsning der vil give den største effekt for netop dine virksomhed.

Ikke kun messe-rådgiver

Mit udgangspunkt for at kunne bidrage til Gram Slots Jagt & Natur messe er oplagt min 10 år på Frijsenborg Slot med Frijsenborg Explorer. Men også min erfaring med projekt-ledelsen fra store komplekse event-produktioner har været afgørende for at jeg i dag har et spændende samarbejde med Gram Slot. Masser af år med events for kunder alt fra firmafest til seminar i udlandet giver en bred erfaring i et felt, hvor evnen til at skabe overraskelser og minder er alt afgørende for succes.