Event er også design, stil og grafik

Tikiøb Event er et full-service event bureau. Det betyder blandt andet at vi også har en mening om, hvorledes dine arrangementer og events kommunikeres ud og hvilket udtryk de har. Det gælder både for medarbejderevents og kundeevents. Vi tror på at det er væsentligt at den røde tråd gennem et event også synliggøres gennem kommunikationen med de kunder eller medarbejdere der nu en gang skal deltage.

Oplevelsen skal starte allerede i forbindelse med mødeindkaldelsen eller invitationen. Det er således vores klare anbefaling at man ikke nedprioriterer denne del af arrangementet da det har stor betydning for det samlede indtryk for den enkelte deltager.

Derfor løser vi i stigende grad også relaterede grafiske opgaver for vores kunder. Eksempelvis har vi ganske aktuelt netop leveret en del storformat bannere til en kunde der er engageret i VM i kvindehåndbold, som afvikles i disse dage i BOXEN i Herning.

Tikiøb Event har leveret tøjdesign til nyt cykelhold.
Cykelsport har været en del af vores virker siden 1993. Vi producerer cykelløb for elite og motionister, ligesom vi drifter erhvervsnetværk, hvor cyklen er i centrum. Det betyder at vi har et stort netværk i netop cykelbranchen. Dette netværk har sikret at vores design og grafiske kvaliteter i dag er endt i en fast aftale med cykeltøjsproducenten Scatto. Scatto producerer primært cykeltøj til erhvervslivet og her varetager vi layout og stil på alle deres designs.

Aktuelt har vi designet hele beklædningslinjen til det danske U23 mandskab Gigant-Scatto. En opgave med fokus på det cykelfaglige. Det bliver spændende af følge det unge talenthold på landevejene i den kommende sæson. Vi er sikre på at vi kan kende dem i feltet. Kollektionen omfatter blandt andet kort og langærmet jersey, løse arme og ben samt komplet vinterprogram.

Vi hjælper også gerne med designforslag, hvis du har brug for hjælp til profilbeklædning eller cykel og løbetøj til dig og dine kollegaer.

design_tikiøb_event_cykeltøj

 

Design og grafikopgaver fra Tikiøb Event
Vi har blandt andet løst design og grafikopgaver inden for nedenstående områder

jersey_scatto_giant_tikiøb_designInvitationer
Bannere
Skilte
Bildekorationer
Profilbeklædning
Løbetøj
Cykeltøj
Hoppeborge
Brochuremateriale