Event: Adventure, Mountainbike og Barcelona

Tikiøb Event tilrettelægger og afvikler events der hvor vores kunder ønsker det. Derfor fungerer vi også som rejsekonsulenter eller rådgivere for flere af vores kunder. Det betyder, at vi ud over det eventtekniske bruger vores store internationale netværk til at finde den rigtige destination, indkvartering og rejseplan.

Spanien, en oplagt eventdestination
Spanien er kun 3 timers flyvning fra Danmark med flere direkte forbindelse fra både Jylland og Sjælland. Landet byder på et væld af gode eventmuligheder, så står du overfor at skulle arrangerer et kundeseminar eller personalekursus uden for landets grænser, kunne Spanien være en mulighed.

Vores netværk er stærkt i Spanien og vi har lokale forbindelse til alt fra vin/restaurant, teater, konference, hoteller til MTB cykling, landevejscykling, bjergvandring, river rafting og jagt.

Lys monteres før nedkørsel i mørke.

Lys monteres før nedkørsel i mørke.

Mountainbike i bjerge bag Barcelona
Konkret har vi lige været i Barcelona med en kunde. Her var opgaven, at tilrettelægge og afvikle en MTB cykel event forud for en faglig konference. Vi rejste i forvejen og sammen med vores lokale kontakter fik vi styr på alle detaljer, så vores kunde kunne fokuserer 100% på de gæster og forretningsforbindelser der var med på turen.

Vi tog gæsterne med højt op i bakkerne bag Barcelona. Her havde vi fundet en MTB rute der var tilpas udfordrende men også fin som motionscykling. Turen var på 16 kilometer og bød på stejle stigninger, down hill og single track på klipper. Op over bjerget, deltagerne kom således ikke i mål sammen sted som de var startet. En super rute der pirrede lidt til modet og satte gang i adrenalinen. At cirka halvdelen af turen også blev gennemført i mørke gjorde ikke oplevelsen mindre spektakulær. At cykle på toppen af verden mens solen går ned og med kig til Barcelona med lys på dybt nede i dalen var ganske enkelt fantastisk.

Rolf & Tikiøb en stærk cykelalliance
Jeg havde tidligere cykelrytter Rolf Sørensen med som cykelguide og uagtet at vi var i Spanien gjorde ”Italieneren” det nu meget godt. Gæsterne var delt i to grupper og ud over Rolf og jeg var der to lokale guider med, altså to guider til hver gruppe. En forrest og en bagerst, for sikkerheden og den trygge oplevelse er noget at det vigtigste for mig, når jeg tilrettelægger events, hvor der er potentiel mulighed for at komme til skade eller blive væk.

Efter nogle gode timer i bjergene sluttede vi af med et besøg på en hyggelig lille lokal restaurant midt i Barcelona. Her gik snakke vældigt og vi smagte den lokale vin. Vi kunne nu ”afleverer” gæsterne godt rystet sammen og klar til at fortsætte den faglige del af arrangementet i de efterfølgende dage.

Tikiøb Event tilbyder rejserådgivning til Spanien samt en række forskellige forslag til events og oplevelser (eksempler).

uformel stemning når Tikiøb og Rolf agerer cykelguider

uformel stemning når Tikiøb og Rolf agerer cykelguider

Rådgivning

 • Hotel
 • Rejseplan
 • Logistik
 • Restaurant

Events

 • MTB cykling – motionscykling
 • Landevejscykling i den spanske del af Pyrenæerne
 • Vandreture
 • Klatring
 • Kano og Kajak
 • Jagt
 • City sightseeing
 • Kultur – teater og seværdigheder
 • Foredrag

Har du brug for inspiration eller konkret sparring i forbindelse med tilrettelæggelse af din næste kundeevent eller medarbejderevent i Danmark som i udlandet, er du velkommen til at kontakte os for en uformel snak. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen og er fyldt med gode ideer.

Jesper Tikiøb

November 2014