Erhvervslivet gør op med de klassiske mødeformater

Ebbestrup ved Aarhus er erhvervslivets outdoor mødested i Østjylland. Lige uden for Aarhus og kun fem minutter fra motorvej E45 er vi klar på ”bondegården” til at tage imod erhvervslivet.

Vi dækker moderne virksomheders ønske om nye og anderledes mødeformater i trygge rammer med masser af plads og højt til loftet.

Vi råder over 135 hektar udenfor og 250 kvadratmeter inden for i store lyse lokaler i klassisk farmer stil.

Ebbestrup kalder vi i daglig tale ”bondegården”. Stedet er et gammelt enkesæde efter Clausholm Slot.

Højt til loftet og masser af plads

I dag drives der landbrug på ejendommen og vi har igennem mere end 15 år afviklet møder og aktiviteter på stedet. Vores gæster får en ægte oplevelse af at være på landet – en god tur ud i det fri med højt til loftet. Vi har masser af plads til alle. Ejendommen er nem at komme til og ligger tæt på Aarhus.

Mødefaciliteter i uformel farmerstil

På ”bondegården” har vi en bred vifte af tilbud til erhvervslivet. Klassisk kommer mange virksomheder til os for at holde møde i uformelle rammer for derefter at runde dagen af med teambuilding eller hyggeaktiviteter. Vi sørger naturligvis også for forplejning igennem hele programmet. Vores gæster er også mere end velkommen til at bruge vores faciliteter alene til afholdes af mødeaktivitet.

Fælles oplevelser og teambuilding

Vi får også besøg af mange virksomheder der alene kommer for at være sammen med kollegaerne på en afslappet og uformel måde.

Det sker ofte med en tur på vores firehjulede motorcykler som det helt store trækplaster. Vi kalder det ATV-Safari. Foruden vores ATV-motorcykler tilbyder vi også en lang række andre aktiviteter på ”bondegården”.

  • Virtuelt escape room
  • Game Zone
  • Frisbee Golf
  • MTB cykler
  • Det store hønserally
  • Bueskydning
Samarbejde og fællesskab

Teambuilding aktiviteter er også oplagte som en del af et besøg hos os. Vi har en lang række gennemtestede workshop vi ved virker på en god og samlende måde. Det kan være alt fra workshops over flere timer til en række små tankevækkende aktiviteter vi samler i en buket til vores gæster.

En tryg og professionel oplevelse

Vi er professionelle event-arkitekter og har været i branchen siden 1993. Hos os oplever vores kunder en ro og erfaring der i sidste ende sikre det helt rigtige arrangement til den enkelte. Vi tilbyder 1:1 løsninger i et tæt samarbejde og varetager alt fra tilrettelæggelse til eksekvering. Vi er naturligvis opdateret på tidens regler og krav til professionelle møde- og eventarrangører. Ønsker du at booke plads på “bondegården” eller søger du yderligere information og tilbud er du velkommen til at kontakte os direkte på jesper@tikioeb-event.dk eller ring 40379620. Du kan også bruge nedenstående kontaktformular.

Kontakt til os