Dit event skal have det rette udtryk

Event – vi er et ”full-service” bureau.

Vi har igennem mange år, ja siden 1993 tilrettelagt og afviklet store og små events for dansk erhvervsliv. Det har bragt os vidt omkring i hele verden.

Ofte huskes vi for de spektakulære afviklinger, altså der hvor det hele kulminerer. Der hvor vinderen kører først over stregen, firmafesten startes, teambuilding dagen afsluttes, netværksforløbet går rent hjem, konferencen starter på en fjern destination eller det store sponsorat landes for kunde.

Grafisk_design_Tikiøb_Event

Majbritt er igang med layout af materialer til kommende events. Vi hjælper også gerne dig med dine layouts.

Design dit udtryk
Forud for alle disse events og oplevelser for vores kunder er gået mange timer med tilrettelæggelse og idé generering. Endelig skal det hele ”pakkes” ind, så den planlagte event får det rette udtryk og kommunikere de korrekte værdier til modtagerne. Dette udtryk er vi også designere af og på denne måde kan vi tilbyde vores kunder den fulde event løsning. Som bruger af vores bureau kan du fokuserer 100% på dine kunder eller medarbejdere, alt efter hvem der er modtagere af den pågældende event.

Grafisk design og layout
Vi tilbyder derfor også grafisk assistance fra vores kontor her i Markusminde. Det kan være en selvstændig opgaven eller som en del af en større eventløsning. Layout af alle former for produktioner. Alt fra brochurer, indbydelser, velkomstbreve til bannere og f.eks. beachflag. Hos os er det Majbritt der sidder med det grafiske- og layoutmæssige ansvar og med mere end 10 år som designer er dine opgaver i sikre hænder hos Majbritt. Skal du have hjælp til udarbejdelse af konkrete tekster tilbyder jeg at hjælpe til.

Sig til hvis vi skal komme med et bud på dine layout opgaver. Vi hjælper gerne med den kreative løsning til gode konkurrencedygtige priser.

visuel_identitet_event_tikiøbGrafisk opsætning og produktion af blandt andet:

  • Brochurer
  • Flyers
  • Annoncer
  • Skilte
  • Flag
  • Bannere
  • Pyloner
  • Profilbeklædning

Venlig hilsen

Jesper Tikiøb
marts 2015