Din deltagelse giver mening

To af Favrskovs helt store sports- og motionsevents indleder nu samarbejde med Julemærkefonden.

Når Frijsenborg MOTION afvikles torsdag den 20. juni ved Frijsenborg Slot og når det professionelle gadecykelløb i Hadsten skydes i gang den 25. juli bliver det med Julemærkefonden som ny samarbejdspartner. I år fylder Frijsenborg MOTION 5 år og det er 20 år siden vi satte cykelløbet i Hadsten i gang for første gang. Det vil vi gerne markere på forskellig vis og her er et samarbejde med Julemærkefonden oplagt. Begge arrangementer glæder og aktiverer mange mennesker i Favrskov og Østjylland. Vi finder det derfor oplagt at bruge de to store events til at sætte fokus på en god sag – en sund sag.JMF_logo_payoff

Julemærkefondens historie kan føres helt tilbage til 1904 og i 1912 var de første julemærkehjem en realitet. Igennem alle årene har fonden gjort et stort arbejde for at hjælpe børn i Danmark der har haft det svært. Et behov der fortsat er eksisterende i dag. Dette arbejde bakker vi gerne op om. Det vil ske via synliggørelse af Julemærkefondens arbejde og mål samt gennem økonomiske donationer.

Frijsenborg MOTION – din deltagelse giver mening
Når vi alle skal ud at dyrke motion enten ved løb, walk eller cykling den 20. juni, så betyder din tilmelding noget særligt i år. Vi sender 5 kroner pr. startende videre til Julemærkefonden, hvorfor vi naturligvis håber på rigtig mange tilmeldinger. Vi vil helt naturligt i denne forbindelse i år sætte særligt fokus på de største firmatilmeldinger, ligesom Julemærkefonden vil være til stede på Frijsenborg klar til en snak.

Hele feltet hjælper til
Cykelløbet i Hadsten er formentlig områdets største sports- og kulturbrand gennem nu 20 år. I år er Julemærkefonden med. Vi har besluttet at skænke alle pengepræmier i årets race til Julemærkefonden. Fordelingen bliver delt lige mellem rytterne og arrangøren. Også cykelløbet i Hadsten vil kommunikere Julemærkefondens formål og arbejde. Repræsentanter fra fonden vil endvidere være til stede i Hadsten under selve løbet.

Julemærkehjemmet Ølsted

Søren Gyllström, Julemærkefonden – Kommunikation & Fundraising
”Julemærkefonden er rigtig glade for, at samarbejde med TIKIØB Event ApS omkring Frijsenborg MOTION og Cykelløbet i Hadsten. Sport og motion er en vigtig del af hverdagen på de fire Julemærkehjem i Danmark, hvor vi hjælper børn til nye sejre og større selvtillid, og der er således en rød tråd mellem arrangementerne og hjælpearbejdet. Samarbejdet er også vigtigt, da Julemærkefonden selv skal indsamle hovedparten af midlerne til at drive Julemærkehjemmene, så vi er naturligvis taknemmelige over den donation, som vi modtager i forbindelse med arrangementerne.”

Yderligere information
Julemærkefonden har H.K.H. Kronprinsesse Mary som protektor og på deres website kan du læse meget mere om fondens arbejde www.julemaerket.dk. Læs mere om de to arrangementer på www.storeoplevelser.dk