Det sunde valg – Frijsenborg Motion

REMA1000 Hammel ny stor-sponsor

I næste uge den 18. juni afvikles det store folkelige motionsarrangement Frijsenborg MOTION.

Forhåndstilmeldingerne har rundet de 1.000 deltagere og det finder vi ganske tilfredsstillende set i lyset af at vi alle også skal til folketingsvalg samme dag.

Vi har også fortsat en forventning om yderligere tilmeldinger via websitet www.frijsenborg-motion.dk. Det er muligt at tilmelde sig online helt frem til den 16. juni. Efter denne dato kan deltagelse kun ske ved eftertilmelding på dagen i vores informationsområde. Eftertilmelding koster 200,- kroner. Traditionelt plejer vi at tage imod omkring 100 ekstra deltagere på dagen og med udsigten til fornuftigt motionsvejr kan vi forvente nogenlunde det samme antal på torsdag.

REMA1000 –ny storsponsor
Frijsenborg MOTION kan også fortælle at der er indgået en ny stor samarbejdsaftale med REMA1000 i Hammel ved købmand Mikael Sørensen. Aftalen betyder blandt andet at REMA1000 vil blive eksponeret i start/målområdet, ligesom butikkens logo vil pryde de mange startnumre. Endelig vil REMA1000 også sponserer en række produkter blandt andet kildevand og frugt til samtlige deltagere. Vi er meget glade for aftalen som har stor værdi for arrangementet. Et spændende samarbejde som vi ser meget frem til.

Stor interesse for tapas buffeten
Som noget nyt i år har vi tilbudt vores deltagere at forudbestille en stor og sund tapas buffet. Den produceres og leveres af Lina fra lokale Inside Upstairs. Mere end 100 deltagere har for nuværende takket ja til tilbuddet og skal således runde en hyggelig motionsdag af med dejlig mad i smukke omgivelser. Tapas buffeten bestilles i forbindelse med tilmeldingen.

Guldkyllingen er med igen
For uden tapas så vil det også være muligt at forsyne sig men en velsmagende barbecue kyllingemenu fra Guldkyllingen. Præcis som i 2014 er de igen i år på plads midt i parken med deres grill-trailer.

Walk igen størst
Alt tyder på at walk distancen igen bliver det mest populære aktivitet at deltage i. Næsten 400 er forhåndstilmeldt på nuværende tidspunkt. Den smukke og krævende rute tiltrækker mange. Traditionelt deltager mange af Favrskov Kommunes medarbejdere blandt andet på walk distancen. Favrskov Kommune vil formentlig også på torsdag være det største samlede hold og det endda trods valget.

Vi glæder os
Næste uge kommer til at byde på en masse praktiske opgaver og opstillingen af ruter samt start/målområde påbegyndes allerede mandag og pågår helt frem til torsdag middag. Fra kl. 16.00 på dagen er vi klar til at tage imod og første start er cykelruterne der sendes afsted kl. 17.30. Parkering er som altid i den store græsfold ud mod Frijsenborgvej. I denne forbindelse vil der torsdag den 18. juni for bilister på strækningen være nedsat hastighed til 40 km/t.

Tilmelding er som sagt fortsat muligt via www.frijsenborg-motion.dk Vi ses.

Venlig hilsen
Jesper Tikiøb