Derfor cykler vi

Vi bliver flere og flere.

Cykelsporten har gennem alle tider været benævnt som den jævne mands sport. Det har historisk set altid været gratis at opleve cykling og komme helt tæt på de store dramaer, som ofte udspilles i den romantiske idrætsgren. Over alt i Europa er der fri adgang til cykelsport og det har sikret et stort og kompetent publikum rundt langs ruterne.

Gennem tiden har mange derfor fået smag for cyklingen og alle kan identificere sig men de dramaer der udspiller sig – moderne gladiatorkamp? Som mennesker er vi også drømmere og en gang imellem forstiller vi os vel alle ”bare det var mig” – og derfor har der også altid været en stor tilstrømning til motionscyklingen.

Motionscykling - vi bliver flere og flere

Samtidig er cykling jo fantastisk, idet den som motionsform kan udøves af stort set alle uanset alder og størrelse. Cyklingen bringer dig også vidt omkring i det område du nu har valgt at køre i – din lokale egn eller fjerne eksotiske himmelstrøg. Cykelsporten udkæmper sine dueller på verdens største station, landevejene og i terrænet, naturen og her er der fri adgang. Det betyder at vi alle kan prøve kræfter med de samme udfordringer som vores store helte bliver mødt med. Det kendes ikke fra andre sportsgrene og er noget særligt.

Motionscykling kan udøves individuel eller i grupper præcis som man ønsker det og måske netop derfor ser vi en dag en stor og stigende tilgang til motionscyklingen ikke mindst blandt voksne mænd og kvinder. Folk cykler på arbejde og i fritiden, vi ser dem over alt iført deres klubtøj eller heltenes berømte trikoter. Der cykles for motionens skyld, for kammeratskabets skyld og de sidste år også for pengenes skyld, idet flere hold med erklæret økonomisk støttet formål har set dagens lys. Lokalt har vi Team Rotary Favrskov.

motionscykling-tikiøb-event

I vores moderne verden som fortsat på godt og ondt bliver mere og mere individuel passer cykling godt ind. Du kan træne når det passer dig, du er ikke afhængig af tildelte spille- eller træningstider og træningen er ikke så opslidende for bevægeapparatet.

Derfor – kom ud og vær en del af feltet, vi glæder os til at se dig der ude. Cykling er vejen til gode oplevelser og masser af motion.

Vi ses til cykelløb i Hadsten den 25. juli – se mere her på sitet og book din billet til FAN-ZONE.