Dejlige dage ved River Dee

Royal Deeside i Nordøstskotland er en ren perle for naturelskere. Cykling, vandring, jagt og fiskeri. Der er noget for os alle.

Vi har netop afsluttet et tredages seminar i højlandet for en dansk kunde. Vi har været med i kulissen hele vejen og således stået for rådgivning omkring alt eventlogistik på opgaven. I forbindelse med selve afviklingen har vi været med som praktiske eventfolk, for at tilsikre at alle aftaler og tidplaner er blevet overholdt.

Tid til sociale aktiviteter

Uden for det faglige program har der været tid til nogle fantastiske stunder på og ved den berømte lakseflod River Dee. Floden der begynder høj oppe i det øde højland for til sidst at løbe ud i Nordsøen ved Aberdeen.

Store øjeblikke med den flotte vildlaks

Vores gæster har været hjulpet godt på vej med næsten perfekte vejrforhold til fluefiskeri. Det har givet resultat og vi har landet flere flotte laks og ørreder. Altid et stort øjeblik for sportsfiskere når det lykkedes at få en ægte vildlaks på krogen. Fra hug til landing – en lang spændende dyst mellem fisker og fisk. Om fisken springer eller den landes ændre ikke på slutresultatet, da alle fisk skal genudsættes i River Dee. Et sympatisk og helt rigtigt system, der vil sikre den smukke vildlaks for eftertiden.

Styrk den unikke relation gennem oplevelser

Kombinationen af fagligt indhold og social aktivitet er efter vores opfattelse givende for den unikke relation mellem deltagerne. Der skabes oplevelser som deltagerne efterfølgende kun kan dele med hinanden. Det har stor værdi for enhver professionel vært, hvad enten der er tale om personelevent eller kundeevent.

Har du brug for sparring eller nye ideer til dine kommende virksomhedsevent så giv endelig lyd. Vi kommer gerne forbi til en snak.

Vi ses til nye oplevelser.