Dannebrog får verdenspremiere i Hadsten

Cykelløb i Hadsten: I juni måned i Faaborg blev Tinkoff-Saxo talentet Michael Valgren en flot Dansk Mester 2014. Efter et hårdt kørt løb kunne han krone dagens bedrift med at køre solo over stregen som vinder af De Danske Mesterskaber i Landevejscykling 2014.

Titlen, som er den fornemste i dansk landevejscykling, giver også ret til at bære den smukke Dannebrogs trøje i et år frem til næste års mesterskab. Et flot trofæ som vidner om en stor sejr.

Det er for os i Hadsten en tradition, at vi så vidt muligt har den danske mester til start. Vi er derfor glade for at kunne offentliggøre, at vi netop har indgået en aftale med Michael Valgren.

AC


For første gang
Han kommer givetvis ”sulten” til Hadsten, idet gadeløbet på Søndergadebakken bliver hans første start iført netop den flotte dannebrogstrøje. Vi glæder os meget til at tage imod ham og sammen med et altid veloplagt sommerpublikum at ønske Tinkoff-Saxo rytteren tillykke med sejren.

Michael er et af tidens helt store talenter og i tiden hos Team CULT Energy Vital Water markerede han sit talent ved blandt andet at vinde det prestigefulde løb Liege-Bastogne- Liege for U23 ryttere.

Sig selv tillykke
Har du lyst til personligt at ønske Valgren tillykke med DM titlen kan du møde ham i FANZONEN på toppen af Søndergade fra kl. 18.30 på løbsdagen. Her tager vi en snak med ham om titlen og hans forventninger til løbet der venter. Mesteren skriver også autografer ved samme lejlighed. Book din billet til FANZONEN her på sitet.

Vi tilskriver den unge nordjyde en vis favoritværdighed i Hadsten for som det altid har heddet sig i dansk cykelsport ”Dannebrog giver vinger”.