Cykelstjerner i København

Danish Bike Award 2012

De var der alle, en smuk buket af historiske, nuværende og kommende cykelstjerner. Der sad de hjemvendt fra landvejen ved små borde i Cirkusbygningen midt i København. Den aktive cykelsport tog en aften fri fra kontoret og nød de smukke rammer, da Danish Bike Award blev afviklet for tredje gang.

Mange gæster var mødt frem for at deltage i kåringen af 12 særlige bedrifter fra cykelåret 2012. Bedrifter udført af klubber, arrangører og enkelte ryttere. Sjov og ballade var der også masser af og de musikalske indslag gav en følelse af en pariser kabaret – en fin balance som efter min vurdering blev holdt.

Event og netværk

Der sidder man så mellem tidligere statsminister, juiceproducenter, cykeldirektører, aktive ryttere, professionelle topatleter, og folk man kun kender fra Se & Hør. Langt væk fra White Lodge her i Markusminde men alligevel hjemme – hjemme blandt gode folk som nu i mere end tyve år har været en del af mit netværk i forbindelse med tilrettelæggelse og afvikling af mere end 100 cykelløb. Et dejligt gensyn.

Mange blev nævnt og der blev uddelt vindere i 12 kategorier – fint og helt i orden. Med min baggrund manglede der dog en kategori. Jeg har været en del af eventbranchen professionelt siden 1997 og har en klar fornemmelse af hvad der skal til når det hele skal lykkedes. Derfor går min stemme som kollega og konkurrent i det jyske til arrangørerne CEC. Et godt og gennemarbejdet stykke eventarbejde var jeg vidne til, der var tænkt på alle detaljerne og folkene bag linjerne var på deres pladser og afviklingen forløb super. En enkelt kunstpause på scenen var bare med til at gøre det hele menneskeligt og nærværende – en event skabt af folk til folk.

Nytænkning – sportsevent

Arrangementet er også i sin form meget anderledes end det vi kender fra den konservative cykelsport, hvor vi alle har mange års erfaring i at ”gøre som vi plejer”. Skønt med lidt friskhed og mod – og så ”lige i skabet” når arrangementet også cykler i mål med en flot afvikling.

Jeg var selv til stede inviteret af en kunde, god event inspiration og super netværk fik jeg med hjem. Nu er det hverdag igen og her på kontoret hos Tikiøb Event i Favrskov haster vi videre med kommende julefrokoster for eventkunder samt tilrettelæggelse af blandt andet egne cykelløb i 2013, måske jeg ikke bare vil ”gøre som jeg plejer” i 2013.

Tak for sidst, tak for god energi.