Se 2013 ruten her

Frijsenborg Motion er klar med 2013 ruten.

 

ruteprofil_FrijsenborgMotion_CYKLING2013

Vi er i fuld gang med forberedelserne til næste års mange events og oplevelser, herunder også Frijsenborg Motion som i 2013 afvikles for femte gang den 20. juni.

En herlig motionsaften for familien, venner og kollegaer. I 2013 har vi i lighed med i år igen cykling med på programmet. Over 200 ryttere var mødt til start, da vi inviterede til cykling på Frijsenborg i 2012 for første gang.

En tradition.

Nu handler det om næste år og vi kan offentliggøre ruten gældende for cykeldelen. Det kommer formentlig ikke som den store overraskelse at det er en gentagelse af 2012 ruten – den hårde løsning. En del af det at arrangere og afvikle cykelløb for elite og motionister handler om traditioner. Derfor vil vi med en rutegentagelse forsøge at starte en tradition – præcis som vi ser det i de store endagsklassikere i udlandet, hvor berømte og klassiske strækninger gentages generation efter generation. I Danmark kender vi også fænomenet blandt andet fra 10 år med elite cykelløb i Århus og “En Forårsdag på Heden”.

Se ruten – forbered dig, få en god tid.

Den 20. juni kl. 18.00 når feltet sendes afsted er det derfor igen med Frijsenborg Slot som den historiske ramme. Start og mål er på Pøt Møllevej, hvorefter rytterene køre vest på gennem Hammel, videre ud til Gjern Bakker (Østjyllands svar på Massive Centrale) derefter forbi Fårvang, Thorsø, over de lange og seje stigninger omkring Langå, 7 km med lidt ro på inden rytterne rammer Granslev bakken – meget stejl og oplagt til at køre væk på. Det hele afsluttes naturligvis på Pøt Mølle bakken, hvor målstregen er ud for Frijsenborg Slot få hundrede meter efter at Danmarks nok mest berygtede bakke flader ud.

 

66,7 km og 469 højdemeter. Se ruten i BikeRouteToaster.

 

Velkommen til en rigtig motions event – Frijsenborg Motion, cykling, løb og walk. HUSK – sæt kryds i din og kollegaernes kalender den 20. juni.

 

rutekort_FrijsenborgMotion_CYKLING2013