Cykeloplevelser for medarbejderne

MTB_Cykeloplevelser_Tikiøb_Event

Foråret er kommet – der står marts i min kalender, og krokus og erantis viser sig her og der.

Med foråret, det lune vejr og lyse timer kommer også tiden for masser af udendørs aktiviteter og events, i fritiden og på jobbet. Så har du opgaven med at hilse foråret velkommen, med en sjov og aktiv event for dine medarbejdere og kollegaer, kommer jeg her med et bud.

Det er nemlig vigtigt, en gang imellem, at slippe tøjlerne i den styrede hverdag og få et hyggeligt pusterum sammen med kollegaerne – møde dem på en anden bane, og se nye sider af hinanden. Følgeeffekten er indirekte styrkelse af samarbejdet og effektiviteten på arbejdspladsen, ligesom vi ikke må glemme den afsmittende effekt på det sociale og psykiske arbejdsmiljø.

Skovtur på cykel, sund event for alle

En brik i puslespillet om den gode arbejdsplads kan være noget så banalt som en skovtur for medarbejderne – her tilsætter vi gerne lidt udfordringer og pirrer til fysik, samarbejde og koordination. Skovturen tilsætter vi en omgang moderne mountainbike cykler, og pludselig har vi en regulær medarbejderevent for få midler. I cykelsporten er det afgørende at samarbejdet fungerer og at alle aftaler bliver overholdt til fulde, ellers lykkedes strategien ikke. På vores MTB turer ud i den grønne skov tager vi udgangspunkt i cykelsportens univers og udfordrer deltagerne på samarbejde og loyalitet. Sammen skal vi nå det fælles mål og bevæge os fra A til B. Ofte bruger vi GPS udstyr til navigationen, sådan at korrekt forståelse og hurtig opfattelse kan få indflydelse på, hvor hurtigt den enkelte gruppe kommer i mål.

Det hele afvikles med et smil men vi oplever nu ofte, at der kan gå lidt ”cykelløb” i skovturen. Når vi er færdige med cykeleventen tilbyder vi en afrunding, hvor vi snakker forløbet igennem, alt i mens den velfortjente grillbøf steger færdig.

Fantastiske omgivelser

MTB_Cykling_smuk_natur_Tikiøb_Event

Adrenalin MTB cykeloplevelser med Tikiøb Event afvikles i udfordrende og inspirerende terræn i noget af Danmarks smukkeste natur. Har du selv et bud på den rette lokalitet til afvikling af netop din medarbejderevent på MTB, læsser vi gerne cyklerne og møder op, efter forhåndsgodkendelse af terrænet. Det er nødvendigt, for at sikre det rette faglige niveau for arrangementet.

MTB cykeloplevelser er for alle virksomheder, store som små. Vi tilrettelægger alle vores cykelevents med udgangspunkt i den konkrete opgave og virksomhed. Vi cykler dermed gerne med en afdeling, ledelsen, bestyrelsen eller hele organisationen. 2 til 100 medarbejdere i feltet – vi finder den rette model. Vores baggrund er 20 år med professionelle tilrettelæggelse og afvikling af elite og motionscykelløb, samt samarbejde med flere nationale og internationale professionelle cykelhold.

Op på den store klinge, en herlig dag sammen med gode kolleager er lige om hjørnet. Gi os et kald på 87 610 620, så får vi en snak om den rette løsning, for netop din virksomhed.

Jesper Tikiøb, februar 2013