Cykelløb i Hadsten – event for hele byen

Cykelløb i Hadsten – note

Sådan en herlig sommerfredag. Vi arbejder i varmen og er ved at få de sidste praktiske detaljer på plads forud for næste uges cykelgadeløb på Søndergadebakken i Hadsten.

Løbet i Hadsten er et puslespil. En stor indsats af det lokale erhvervsliv og detailhandel gør at løbet kan gennemføres år efter år. Der ud over er et tæt samarbejde med Favrskov Kommune også helt afgørende for løbets eksistens.

Redaktionsmøde på Favrskov Avisen

Redaktionsmøde på Favrskov Avisen

I dag har vi været rundt og besøge forskellige aktører i puslespillet. Blandt andet er den 21 år gamle pokal blevet indleveret hos Guldsmed Erik Sørensen som år efter år sørger for at den er opdateret med sidste års vinder og at den står flot og ren efter et år på hylden. Erik har også fundet ”beholde” pokalen frem til i år, således der også er et trofæ-minde fra en hård aften til årets vinder.

Dagen startede med deltagelse i internt redaktionsmøde hos løbets mediepartner Favrskov Avisen. De producerer et stort cykeltillæg der kommer på gaden i næste uge og her var jeg kaldt til for at være med til at finpudse det cykelfaglige indhold. Også en god tradition og et særdeles vigtigt samarbejde for løbet.

Sponsortrøjer igen i år fra Stensgaard

Sponsortrøjer igen i år fra Stensgaard

Dagen i dag var også tidspunktet, hvor Stensgaard i Hadsten Centeret fik de mange flotte sponsor t-shirts hjem. Dem skulle vi naturligvis også lige forbi og hente. Nicolaj havde dagens ”vagt” og vi fik en god snak om Tour de France og det kommende race her i byen.

Bandereklamer. Næste generation i arrangørfamilien hjælper godt med.

Bandereklamer. Næste generation i arrangørfamilien hjælper godt med.

Oppe på lageret har vi også været i gang og har været ved at få styr på de mange bandereklamer og afstandsskiltereklamer der skal sættes op på torsdag i Søndergade. Et helt konkret og fysisk bevis for den massive opbakning til arrangementet.

KE-EL sætter strøm til cykelløbet i Hadsten.

KE-EL sætter strøm til cykelløbet i Hadsten.

I Ødum besøgte vi autoriseret el-installatør KE-EL. Vi manglede strips – ja dem går der mange af hvis man vil producerer cykelløb. Indehaver Torben Eriksen er altid god for en håndfuld – så det blev også løst. I Ødum var de også ved at pakke og gøre klar. Der skal sættes byggestrøm op på torsdag i hele Søndergade, så der er power på lydanlægget, i dommervognen og i Fanzonen. KE-EL har været med i mange år og stiller gode folk og udstyr til rådighed for cykelløbet. De varetager opsætning, stand by vagt og nedtagning af alt strømførende grej. En fin opbakning – KE-EL sætter strøm til cykelløbet.

Ja og sådan fortsætter forberedelserne og inden længe skal der også bestilles kyllinger hjem, da det er menuen i år i Fanzonen. Guldkyllingen er sponsor for løbet i år og vi glæder os meget til at smage de grillstegte kyllinger på toppen af Søndergade. Vi har også en menu og en stor cykeloplevelse klar til dig – helt tæt på. Book din plads i fanzonen her på sitet.

Vi arbejder fortsat med startlisten til eliteløbet og forventer at kunne offentliggøre den i løbet af weekenden – ja god weekend til alle, vi ses på landevejen.

Jesper Tikiøb