Cykelløb i Hadsten, de lokale kører med

Hadsten Cycling Team på den store scene

Cykelløb i Hadsten: Torsdag den 31. juli ruller der igen gadecykelløb i Hadstens gader. Traditionen tro stiller vi hvert år ”den store scene” til rådighed for forskellige typer og grene inden for cykelsporten. I 2013 havde vi besøg af dameeliten og året før fra der cykelløb for fremtidens stjerne, idet u16 drengene under Danmarks Cykle Union fik sig en stor oplevelse med gadeløb i Hadsten.

I år kigger vi hjem – vi kigger lokalt og har således valgt at bakke op om et af områdets nye cykelmotionstilbud. Nærmest ud af det blå og via de sociale medier er der på rekord tid blevet skabt et nyt cyklende fællesskab i Hadsten. Gruppen som i dag tæller over 100 medlemmer kalder sig Hadsten Cycling Team. De er organiserede og kører flere gange om ugen og har også fået deres helt eget klubtøj.

HCT_Tikioeb_Event_Cykelloeb14

Hadsten Cycling Team på en af deres mange cykelture i lokalområdet. Torsdag den 31. juli dyster de på Søndergade, Hadsten.

Som løbsarrangør og motionscyklist har jeg naturligvis bidt mærke i dette nye projekt og synes ganske enkelt at de involverede gør det super godt i forsøget på at få flere nye motionister ud på cyklerne – og det lykkedes. Alt sammen med frivillig arbejdskraft og med lysten til gode og sunde fællesopleveler som eneste motor. Forståelse for nye deltagere er også markant og opgaven de hjælpes i gang på en måde som ikke nødvendigvis altid er en selvfølge i den etablerede cykelsport.

Cykelløbet i Hadsten vil gerne støtte Hadsten Cycling Team. Derfor stiller vi ”den store scene” til rådighed, for på denne måde at skabe maksimal opmærksomhed omkring projektet og vel og mærke på en måde der involverer medlemmerne på en aktiv måde.

Hadsten Cycling Team er således inviteret til at afvikle 5. og sidste afdeling af deres Klubmesterskab 2014 på den 1400 meter lukkede rute midt i Hadsten. Der venter helt sikkert de 30 tilmeldte ryttere en stor oplevelse, når de starter deres løb en time før det store elitefelt sendes af sted. Hadsten Cycling Teams 5. afdeling af Klubmesterskabet 2014 afvikles over 20 minutter plus en omgang. Der er start kl. 18.30 og vi forventer således at kunne kåre vinderen kl. 18.53. Selve sejrsceremonien afvikles i forbindelse med elitefeltets præmieoverrækkelse kl. cirka 20.45.

Se startlisten her:

1                         Brian Stensgaard

2                         Svend Lund Jensen

3                         Keld Blom

4                         Kristian Jensen

5                         Peter Pedersen

6                         Asgar Kresten Tobiasen

7                         Jesper Schultz

8                         Anders Hedegaard

9                         Torben Sørensen

10                       Finn Weicher

11                       Martin Olesen

12                       Steen Elgaard

13                       Brian Mikkelsen

14                       Mogens Lindhard

15                       Dennis Hedegaard Madsen

16                       Steffen Vester

17                       Knud Silkjær

18                       Kenneth Loft

19                       Erling Brejnegaard

20                       Rene Lindhøj Nielsen

21                       Kim Nielsen

22                       Flemming Engelbrecht

23                       Stig Nylandsted Larsen

24                       Mogens Jensen

25                       Brian Bentzen

26                       Morten Leth Rasmussen

27                       Mogens Sørensen

28                       Terese Stensgaard

29                       Line Jensen

30                       Rasmussen Kristensen