Cykelløbet i Hadsten, Danmarks bedste?

Du bestemmer.

Cykelløbet i Hadsten der i år kan fejre 20 års fødselsdag er netop blevet nomineret til ”Årets Cykelevent 2013” i forbindelse med Danish Bike Award 2013. Du kan med din stemme sende det klassiske sommerløb først over målstregen. Se link til BTs stemmeside længere nede i teksten. Der er i alt nomineret fire løb i kategorien.

_DSC3487

Jakob Fuglsang vinder i Hadsten i 2013.

Om det bliver cykelløbet i Hadsten der vinder i denne prestigefulde kategori afsløres ved et stort anlagt show i Cirkusbygningen i København, tirsdag den 26. november. Her er hele cykel-Danmark samlet til det årlige Award show. En meget stemningsfuld aften med masser af tilbageblik fra året der er gået. Det hele styres sikkert i mål af et motiveret trekløver. Lisbeth Østergaard, Rolf Sørensen og Dennis Ritter er de tre værter denne aften.

Det er ligeledes et stærkt panel af cykelkyndige personligheder der har udvalgt og nomineret cykelløbet i Hadsten. I komiteen finder vi:

 • Rolf Sørensen – TV2

  Cykelløb i Hadsten 6 - TIKIØB Event

  Rolf & Ritter på Søndergade

 • Dennis Ritter -TV2
 • Jacob Staehelin – BT
 • Henrik Jul Hansen – TV2
 • Jørgen Leth – TV2
 • Mads Bødker – MTB landstræner
 • Michael Sandstød – Formand DBC
 • Thomas Bay – Eurosport
 • Klaus Bach – Formand Dansk Mountain Bike Klub
 • Hans Storm – Formand Sportskommissionen BMX

Om løbet skriver komiteen:

Hadsten Gade Grand Prix

Søndergade i Hadsten med sin 7% stigning er en hård prøvelse for trætte Tour-ben. Men det er samtidig scenen for en fantastisk stemningsfyldt cykelsports-aften i dagene umiddelbart efter Tour de France. De største stjerner og de stærkeste danskere kører om kap i et løb, der har kolossal tilskueropbakning og er ualmindeligt god arrangeret.

Du bestemmer – stem cykelløbet, Hadsten og Favrskov til sejr

Synes du også at cykelløbet i Hadsten på sin 20 års fødselsdag har fortjent at vinde prisen som Danmarks Cykelevent 2013 så gør din indflydelse gældende og stem på løbet via BTs website og følgende link https://www.bt.dk/sport/kategori-6-aarets-cykelevent.

Mange hænder

Løbet har en lang historie og kan kun afvikles på grund af stor opbakning fra kommunale myndigheder, det private handels- og erhvervsliv i Favrskov og Østjylland samt naturligvis en masse gode hjælpere som i 20 år har arbejdet hårdt i kulissen omkring løbet. Tak til jer alle.

Følg selv med

Danish Bike Award kan følges live den 26. november via www.danishbikeaward.dk Husk det er via BTs website du kan stemme på de nominerede i de forskellige kategorier. Billetter til den herlige cykel-fest i Cirkusbygningen kan købes på www.billetnet.dk

Armstrong_Tikioeb

Arrangør Jesper Tikiøb tager i mod Lance Armstrong i 2003

Cykelløbet i Hadsten siger tak for opbakningen i 20 år og håber nu på din stemme i forbindelse med nomineringen ved Danish Bike Award – På forhånd tak. Stem her: https://www.bt.dk/sport/kategori-6-aarets-cykelevent.

Se tidligere vindere her.

Jesper Tikiøb, november 2013.