Cykelløb i Hadsten i glimt

Vi har modtaget 11 flotte billeder med tilhørende kommentarer fra cykelfan Lise Bonde. Tak for denne skønne hilsen. Se hendes billeder og kommentarer her under.

Billede 1:
Jakob Fuglsang bliver interviewet af løbsarrangør Jesper Tikiøb i Fan-zonen inden start. Humøret er højt, og selv om det er første gang, Fuglsang stiller til start på bakken i Hadsten, så regner han med, at den gode Tour-form kan give ham en fordel på den hårde rute, hvor flere af kontinental-holdene stiller med store hold.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Billede 2:
Da interviewet er ovre, opholder Jakob Fuglsang sig som lovet i fanzonen i længere tid, og i løbet af få sekunder er han omringet af journalister, fotografer og fans i alle aldre. Det er ikke hver dag, man får muligheden for at snakke med nr. 7 i årets Tour de France. Fuglsang tager opmærksomheden med ophøjet ro og det sædvanlige glimt i øjet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Billede 3:
Næste optræden på scenen i Fan-zonen er de to andre Tour-helte, Brian Vandborg og Lars Bak. En udspekuleret løbsarrangør hænger Vandborg op på, at han, da han udgik af gadeløbet for to år siden pga. sygdom, lovede, at han ville tage revanche, når han en dag vendte tilbage. Vandborg er ikke helt overbevist om, at det bliver i dag – Søndergadebakken er ikke hans bedste ven!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Billede 4:
Spot en Tour-deltager! I år er det gamle VIP-område erstattet af en Fan-zone. Området er så populært, at Lars Bak slår sig ned og nyder den gode stemning inden start.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Billede 5:
Gadeløbene efter Tour de France er altid en unik mulighed for at se ens helte på den lokale asfalt. Hadsten har alle år givet store øjeblikke med store ryttere. Og det er da også særligt stemningsfuldt at stå sammen med tre populære Tour-ryttere og en nybagt Danmarksmester i en afslappet stund kort før løbsstart.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Billede 6:
Gæt en cykelrytter! Skoene her er godt nok standard-udstyr for holdet, men rytteren er glad for farvesammensætningen. Den matcher nemlig hans smukke Dannebrogs-trøje perfekt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Billede 7:
I Hadsten er der altid stor opbakning til gadeløbet. Denne lille fyr befandt sig tydeligvis godt i sin gule trøje og var SÅ klar på at se cykelløb!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Billede 8:
Selv om man er en erfaren professionel cykelrytter, kan man godt have respekt for den hårde rute. Mørkøv og Vandborg er fokuserede få sekunder før, løbet bliver skudt i gang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Billede 9:
Jakob Fuglsang bliver en populær vinder, og champagnen håndteres så erfarent, at løbets nummer to, Kristian Haugaard Jensen, flygter ned fra podiet for at undgå at blive ramt! Og igen må det konstateres, at det ALTID er solskin, når Tikiøb arrangerer løb i Hadsten. Det giver optimale rammer for både publikum og aktører.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Billede 10:
Sådan ser en vinders lægmuskel ud! Fuglsang er trimmet efter sommerens succes i Tour de France.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Billede 11:
Farvel Hadsten – og på gensyn næste år! Mens solen synker over det bakkede landskab, synker alle aftenens indtryk ind. Hadsten vil altid have en helt særlig stemning af Tour-magi over sig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA