CULT fortsætter samarbejdet

Det er forår og tid til indgåelse af samarbejdsaftaler i forbindelse med vores to store public events. Frijsenborg MOTION den 19. juni på Frijsenborg Slot ved Hammel og cykelgadeløbet i Hadsten den 31. juli. Store oplevelser til hele Danmark.

Jeg er derfor glad for at kunne fortælle at vores aftale med energidrikproducenten CULT er forlænget for 2014.

Masser af energi og sponsorgave
Det betyder naturligvis massiv eksponering af CULT brandet via arrangementernes websites og sociale medier. Men vigtigst for deltagere og publikum betyder aftalen at alle deltagere ved Frijsenborg MOTION den 19. juni vil få tilbudt CULT produkter som forfriskning i forbindelse med målgangen. I år er CULT også klar med en lille sponsorgave til alle deltagere i form af en køletaske med plads til 6 stk. iskold CULT dåser. Se billede i bunden af siden. Tilmeld dig og dine venner online til Frijsenborg MOTION her.

_DSC2805

CULT pigerne er på plads i slotparken til Frijsenborg MOTION 2014. På billedet bliver en 2013 deltager fyldt op med energi.

Ad libitum i FANZONEN
Til cykelløbet i Hadsten, kun fire døgn efter afslutningen på Tour de France, betyder aftalen at CULT er klar med smagsprøver til de mange tusinde tilskuere og for publikum med billet til fanzonen er der energidrik ad libitum. Book din billet til fanzonen her.

Cult_køletaske_fritlagt_lille