CULT er med i Hadsten

cult-cykelløb-hadstenNår vi afvikler professionelt gadecykelløb i Hadsten den 25. juli 2013 er det med CULT som ny med-sponsor.

Vi er glade for aftalen som netop er indgået og vi ser frem til samarbejdet med CULT. Virksomheden markedsføre i forvejen sine energi-produkter markant via cykelsporten med navnesponsoratet for Skelde Cyclings kontinentalmandskab Team CULT Energy. Gadeløbet i Hadsten bliver således en del af virksomhedens professionelle måde at aktivere sponsoratet med cykelholdet på.

Ud over klassisk eksponering i forbindelse med cykelløbet i form af reklamer på bander og sejrspodiet vil CULT aktivt sample energidrik langs opløbsstrækningen til glæde for de mange publikummer, ligesom gæster i VIP zonen vil blive tilbudt smagsprøver fra CULTs store produktprogram.

Aftalen er mere end reklamer og gratis CULT energidrik – det er også historien om et snart 20 år gammelt cykelløb der fortsat i 2013 er i stand til at tiltrække ny sponsorer fra nær og fjern. Cykelløbet er et stærkt sports-og kulturbrand i Favrskov der fortdsat den dag i dag er kendt over hele landet.

I øjeblikket er tilrettelæggelsen i fuld gang og handler mest om kommercielle og praktiske aftaler. Senerer på sommeren kommer det i stigende grad til at handle om rytteraftaler, så løbet første profil Chris Anker Sørensen kan få noget kvalificeret modstand op ad den berygtede Søndergadebakke.

I forvejen samarbejder Tikiøb Event med CULT omkring Frijsenborg MOTION, et stort folkeligt motionsarrangement der afvikles ved Frijsenborg Slot den 20. juni. Her er CULT på plads med produkter til alle deltagere. Læs mere om hvordan du tilmelder dig arrangementet her på sitet.