Chris Anker vil vinde i Hadsten

AC

–          Tredje gang lykkens gang

Den 25. juli 2013 køres der gadecykelløb i Hadsten. Det er i år 20 år siden rytterne blev sendt op af Søndergade for første gang. I år bliver det med deltagelse af lokale Chris Anker Sørensen fra pro-tour mandskabet Saxo Bank Tinkoff Bank.

Aftalen er netop faldet på plads med den stærke bjergrytter, og vi glæder os naturligvis meget over aftale. Nu skal det lykkedes – de sidste to år har vi også haft Chris Anker på startlisten, men henholdsvis lykkelige familieomstændigheder og Tour de France uheld har afskåret ham fra at deltage.

Tredje gang lykkedes gang siger man og Chris Anker har i forbindelse med aftaleindgåelsen udtalt, at han kommer til Hadsten, med det klare mål at vinde den danske gadeløbsklassiker. En ambition vi naturligvis hilser velkommen og er i den forbindelse også ret sikre på, at vi alle vil blive vidner til en hård kamp på den berygtede Søndergadebakke. Stigningen har gennem årene leveret asfalt til mange gode cykeloplevelser og hårde dueller. Ofte mand mod mand, da rutens hårdhed sikre en høj retfærdighed i afslutningen. I Hadsten er det altid den bedste mand der vinder.

Chris Anker husker løbet helt tilbage fra barnsben, hvor han besøgte arrangementet sammen men hans forældre, som en fast tradition kun få dage efter den store franske rundtur. Han har tidligere kørt løbet to gange, men uden at gøre egentlig væsen af sig. Nu kommer den lokale tidligere gymnasieelev fra Favrskov Gymnasium i Hadsten tilbage for at vinde. Chris Anker erkender at opgaven bliver svær kun fire døgn efter afslutningen på Tour de France. De mange franske kilometer giver diesel-ben og de tre ugers fysiske udfordringer sætter sig i kroppen. Den lokale cykelhelt vurdere dog, at Tour-ben trods alt har en højere topfart i de afgørende momenter end alle andre ben, hvorfor opgaven i Hadsten skal løses til et 12 tal.

Vi glæder os meget til at præsentere Chris Anker Sørensen på Søndergade i Hadsten, torsdag den 25. juli 2013 kl. 19.00. Tredje gang lykkens gang.

Foruden eliteløbet afvikles i år 5. afdeling af Danmarks Cykle Unions damecup ”Lindberg Dame Cup” Vi glæder os til at tage imod hele den danske kvindeelite.

Følg med i tilrettelæggelsen af løbet på www.storeoplevelser.dk eller via www.facebook.dk/cykelfest

Jesper Tikiøb, 12 marts 2013.