Borgmester Nils Borring sætter det hele i gang

Borgmester Nils Borring, Favrskov Kommune var også med på Frijsenborg i 2010, hvore dette billede stammer fra.

Borgmester Nils Borring, Favrskov Kommune var også med på Frijsenborg i 2010, hvore dette billede stammer fra.

Traditionen tro bliver det Favrskov Kommunes borgmester Nils Borring der officielt sætter det hele i gang på Frijsenborg Slot, når vi afvikler Frijsenborg MOTION torsdag den 20. juni. Det er således fjerde år i træk Nils Borring skyder det store folkelige motionsløb i gang. Ud over at stå for denne officielle del er han også selv aktiv, idet Nils Borring deltager på den 10 kilometer lange løbetur.

 

 

 

 

Borgmesteren ser frem til en frisk og glad aften og udtaler i den forbindelse:

Det er dejligt endnu en gang at mødes med så mange aktive motionister i de smukke og udfordrende omgivelser ved Frijsenborg. Her sætter den frodige natur den smukkeste ramme om en hyggelig aften, hvor kolleger, venner, klubkammerater, naboer mv. kan møde hinanden til en gåtur, et løb, en motionstur eller i skarp konkurrence. Der er noget for ethvert temperament.

Ud over det rent sportslige er det også en aften, hvor man sammen kan hygge sig med madkurven og en kølig vand, mens vi forhåbentlig alle kan nyde en fantastisk midsommeraften med slottet og parken som en enestående kulisse.

Et stort felt
Borgmester Nils Borring vil langt fra være alene om at repræsenterer Favrskov Kommune på denne motionsaften. Mange af kommunens afdelinger bakker op om Frijsenborg MOTION og vi forventer således cirka 600 deltagere alene fra Favrskov Kommune. Et flot “felt” og Favrskov Kommune vil dermed uden sammenligning være den virksomhed med flest deltagende medarbejdere.

Tilmelding fortsat mulig
Har du også lyst at være med til Frijsenborg MOTION kan du fortsat nå det. Vi tager imod online tilmelding her på sitet frem til den 12. juni kl. 24.00. Herefter er eftertilmelding på dagen mulig mod et gebyr på kr. 50,-