BIKE Italia – ny samarbejdspartner

Olympia-Motionscykelløb-Frijsenborg

Endnu en ny event sponsor har indgået samarbejdsaftale om eksponering gennem vores to public events, Frijsenborg MOTION, torsdag den 20. juni og Cykelløbet i Hadsten, torsdag den 25. juli.

Vi er glade for at byde velkommen til virksomheden BIKE ITALIA som importerer og sælger de håndbyggede cykler Olympia. Italiensk cykelglæde gennem generationer. Et spændende produkt, som har en stærk serie i race og mountainbike – det ypperste af sin slags. Programmet er på en gang omfattende men også nøje udvalgt. Du finder derfor nemt en cykel til netop dine behov. Hvad enten du er til motionscykelløb eller dyrker sporten på højeste niveau.

bl

 

 

Cykeloplevelser fra Italien
Kim Bendtsen fra BIKE ITALIA fortæller os historien om et produkt skabt fra bunden gennem passionen for cyklingen I år har den familieejede cykelproduktion 120 års jubilæum og fortsat den dag i dag produceres cykelrammerne i Italien,  som et af de få tilbageværende brands i Europa. Kim vil senere her på sitet få “taletid”, hvorfor vi kan se frem til en spændende historie med fokus på teknik i forhold til cykelproduktion.

BIKE ITALIA sælger cykeloplevelser og gør derfor et stort forberedende stykke arbejde for netop at finde den rette cykel til netop dig. Den sker gennem en målrettet snak som efterlader Kim med et klart billede af hvad du skal have ud af din cykling.

Se cyklerne til motionscykelløbet på Frijsenborg
Herfra glæder vi os til samarbejdet. Aftelen betyder blandt andet, at BIKE ITALIA og Olympia vil være synlig i forbindelse med både Frijsenborg MOTION og Cykelløbet i Hadsten. Samarbejdsaftalen vil ligeledes blive aktiveret så alle deltagere og publikum kan få lejlighed til at stifte bekendtskab med de smukke og effektive fuldblods italienske cykler, samt få en god cykelsnak med Kim Bendtsen. På Frijsenborg til Frijsenborg MOTION vil BIKE ITALIA blandt andet være repræsenteret med en store stand i direkte tilknytning til motionscykelløbet, som i år er på programmet for andet år i træk. Læs meget mere om Olympia på BIKE ITALIAs website.

Kim Bendtsen udtaler om samarbejdet, at det er oplagt for ham at eksponere og markedsføre virksomhedens produkter gennem højprofilerede events med mange besøgene.

Events for firma, familie og forening
Frijsenborg MOTION er for firmaer, familie og foreninger. Vi har et tilbud til alle. motionsløb, walk og motionscykelløb. Her på sitet kan du læse meget mere om dette store folkelige motionsarrangement, som gennem de sidste 5 år er blevet en tradition, for en lang række deltagere i Østjylland og Favrskov Kommune.

Cykelløbet i Hadsten har i år 20 års fødselsdag og du kan se eventprogrammet her på sitet, ligesom du kan holde dig orienteret om nyheder og ændringer.

Har du selv lyst til at blive del af vores publicevents her du velkommen til at kontakte os, så finder vi i fælleskab den løsning der passer bedst til netop din virksomhed. Begge de to arrangementer er også oplagt som firmaudflugt.

Jesper Tikiøb, marts 2013.