Besøg Skotland med TIKIØB Event

Laksefiskeri_Skotland_Tikioeb_Event

River Tay, oktober 2012 – Nordøstskotland

 

Trænger du til det helt store sceneskifte men kan godt være foruden den lange rejse. Det kan nemt være udfordringen i forbindelse med tilrettelæggelse og afvikling af et medarbejderseminar eller kundearrangement.

Her kommer TIKIØB Event gerne med forslag til afvikling. Skotland er lige om hjørnet og er efter vores vurdering ganske forsømt og glemt i forhold til hvilke destinationer vi som erhvervsvirksomheder typisk vælger, hvis vi har besluttet at rejse udenlands, for at få helt ny energi eller inspiration.

Masser af events i højlandet.

Jeg har arbejdet med kunde- og medarbejderevent i Nordøstskotland siden 2007. Området i det Nordøstlige Skotland er ganske enkelte helt fantastisk og overrasker de fleste. Det betagende højland med de lyngklædte bakker drager og fascinerer alle besøgene.

Som event venue er Nordøstskotland ikke kun perfekt på grund af den store forskellighed i forhold til vores hjemmelige rammer. Landet er også ideelt, da rejsen er kort og der er op til flere daglige afgange mellem Danmark og Aberdeen, som er den fortrukne lufthavn, når det handler om store oplevelser i Royal Deeside, Nordøstskotland.

Efter flere års samarbejde med det stolte folk har TIKIØB Event i dag et unikt netværk til en lang række operatører, lodsejere og udbydere. Vi kommer derfor gerne med helt konkrete oplæg til hvorledes det perfekte seminar kan se ud for netop din virksomhed, hvad enten det handler om kunder eller medarbejdere.

Slotsophold i Skotland.

Vi har gode bud på både logi og aktivitetsprogram. Er man i Skotland er det da oplagt at bo på sit ”eget” slot, bare for en stund. Vores netværk giver adgang til en række private herresæder i det skotske højland. Disse imponerende og historiske steder er i dag fortsat i privat eje og lejes ud fra tid til anden til virksomhedsgrupper, der ønsker at afholde kurser, seminarer eller konferencer.

Jeg har fået nedenstående hilsen fra Guthrie Castle:

“As an exclusive use Castle and Estate, Guthrie Castle works alongside top suppliers and agencies and TIKIOEB Event meets the criteria. As we were not dealing with the clients directly it can be difficult to gage a client’s expectations so it depended on Jesper Tikioeb, it was obvious that his clients requirements was his top priority to ensure he provided a quality, whole event, experience from start to finish. Jesper’s communication throughout the planning and event stage was vital especially as we were speaking from different countries but Jesper Tikioeb made our job very easy by ensuring the schedule for the clients stay was organised and conducted professionally. We would recommend any clients looking to work with Jesper at TIKIOEB Event, he is dedicated to his work and knows what he is talking about when it comes to his industry!”

Maeghan Cuthill, Castle Manager at Guthrie Castle – Exclusive Use Sporting Accommodation in Scotland

Oplevelser af enhver art.

Er der tid og plads til en pause i det faglige program, er vores vifte af ægte højlandsevents ganske bred. Vi tilbyder blandt andet:

  • Golf
  • Jagt, riffel som hagl
  • Landroversafari i højlandet
  • ATV kørsel
  • Vandreture i højlandet
  • Besøg på lokale og internationale whisky destillerier
  • Mountainbike Safari
  • Klatring
  • Laksefiskeri

Hold godt fast, hvis du vil med på Skotlandsekspressen – det vil du ikke fortryde. Kontakt os på 87 610 620, for yderligere information om de mange muligheder for kunde- og medarbejderevents i det skotske højland.

Jesper Tikiøb, februar 2013