ATV på stubmarker – så er det nu

Lige nu høster de danske landmænd over alt. Dejligt at se hvordan det går frem ad hver dag. Det betyder også at vi helt ekstraordinært får udvidet vores ATV action anlæg med adskillige hektar. Det sker hvert år lige efter høst, når alle markerne står med stub.

Flere af markerne omkring vores anlæg vil også stå med stub i cirka 2 måneder. Det betyder at vi i denne periode kan tilbyde en helt særlig oplevelse med vores ATV-safari. Nu kan alle få lov at mærke suset når vi blæser ud over markerne. Der ud over har vi naturligvis fortsat vores normale anlæg på 125 hektar at give den gas på.

ATV event på Ebbestrup er oplagt både som kundevent og medarbejderevent. Vi strikker et program sammen der netop passer til din gruppe. Oplevelserne på de firehjulede motorcykler kan også fint kombineres med andre aktiviteter. Igen kan det være action og oplevelsesaktiviteter men det kan også være af mere teambuilding karakter.

Mad i det fri er også en herlig ting og vi står klar med grillbuffet, hvis det kunne friste eller hvad med at blive udfordret med en gang team coocking? Sammen med dit hold tilbereder du maden fra bunden. Vi har naturligvis en dygtig outdoor kok med til at assisterer og igangsætte.

ATV oplevelser kan bookes alle ugens dage. Gi lyd hvis du vil med ud på stubmarkerne, så starter vi maskinerne op. Vi ses til nye oplevelser.

Du kan læse mere om vores ATV events samt se en film fra anlægget her.