ATV kørsel oplagt event i efteråret

Alle har givet den gas på jobbet med mange opgaver her efter sommerferien og nu er det altså bare tid til et ”Frikvarter” – hvad nu? Biograf, go-cart, bowling, ja det er prøvet.

Tikiøb Event vil foreslå en omgang ATV event på den østjyske ejendom Ebbestrup. ATV står for “All Terrain Vehicle” og er i sin enkelthed en firehjulet motorcykel der kan begå sig ganske unik i et uvejsomt terræn.

Vi har opdateret vores maskiner til 2013 sæsonen og tilbyder oplevelseskørsel som oplagt personaleevent enten som et selvstændigt arrangement eller som et indslag i f.eks. slags- eller strategimøde. Et rigtigt frikvarter. Vi køre på potente maskiner fra Yamaha.

Medarbejderevent 1

Tikiøb Event har leveret events og arrangementer til dansk erhvervsliv i ind- og udland siden 1993. En af de største succeser er og har altid været vores firehjulede motorcykler. Frisk luft i naturlige omgivelser, grin, smil og sug i maven er sikre ingredienser i en klassisk ATV event.

Et forløb kan afvikles på vores eget anlæg eller som ”ud af huset”, hvor vi kommer til dig med maskinerne. Varighed kan være fra en enkelt time til et helt eftermiddagsprogram. Vi starter også gerne grillen og hurtigt kan vi få alt fra frankfurter til spareribs klar til jer. Stærkt flankeret af hele majs, salat og den klassiske kartoffelsalat. Et sikkert hit når vi alle står der midt i støvet eller mudderet alt efter vejret. Skal det ikke være grill byder vi gerne ind med andre muligheder f.eks. pølsebord eller hvad med en omgang hjemmebag med kogekaffe til?

Vores ATV anlæg byder på en kravlegård, hvor vi gerne lige ser deltagerne lidt an, en stor tur vi kalder Safari-Runden og endelig en action tur som udfordrer deltagerne på alle de indøvede færdigheder. Helt enkelt har vi noget for enhver – den superøvede og den absolutte nybegynder.

ATV event afvikles året rundt men er helt fantastisk i øjeblikket. Skoven er smuk, markerne er bare og banerne er tilpas i underlag. Oplagte tillægsaktiviteter kan være lerdueskydning, segways, geocaching, træklatring eller MTB cykling. Alle de nævnte aktiviteter er in-house og kan igangsættes fra dag til dag.

Har du lyst til en tur på landet med max gas og sjov så er vi klar til at starte maskinerne. Vi kører både på hverdage og weekender. Ring til Jesper på 87 610 620 og få en snak om hvorledes vi kan sammensætte din næste oplevelse sammen med kollegaer, familie eller venner.